Actie: Korting tijdens Singles Day 11.11

Singles Day research chemicals

Het is weer die tijd van het jaar waarop we onze onafhankelijkheid vieren, en wat is een betere manier om dat te doen dan met een geweldige aanbieding? Op 11 november vieren we Singles Day, en bij Professor.nl hebben we een speciale actie!

Profiteer van 11% korting op ALLES

Bij Professor.nl geloven we in het vieren van alle vormen van liefde, inclusief zelfliefde. Daarom bieden we op Singles Day een speciale korting aan van 11% op ALLES in onze webshop. Ja, je leest het goed, dat is 11% korting op al je favoriete research chemicals.

Korting claimen is eenvoudig! Plaats gewoon je gewenste producten in je winkelwagen en gebruik de kortingscode  singles11  bij het afrekenen. De korting van 11% wordt direct toegepast op je aankoop. Wel zo fijn!

Onze Singles Day actie is alleen geldig op 11 november 2023. Wacht dus niet te lang, want voor je het weet is Singles Day voorbij!

Wat is Singles Day?

Singles Day begon als een Chinese viering van vrijgezellen en is uitgegroeid tot een wereldwijd winkelfenomeen. Op deze dag draait alles om zelfliefde, zelfverwennerij en natuurlijk, geweldige kortingen. Het wordt gevierd op 11 november, omdat het cijfer ‘1’ symbool staat voor eenzaamheid, en deze dag is bedoeld om te laten zien dat het oké is om vrijgezel te zijn en jezelf te verwennen.

Geniet van korting!

Geef een reactie

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.