Alert: Scam copycats zijn online actief

Professor.nl scam alert

Bij Professor.nl willen we je waarschuwen voor fake webshops en het belang benadrukken van het kiezen voor betrouwbare bronnen bij de aanschaf van research chemicals. Onlangs zijn webshops zoals professor*nl.com en research*chemicalsoutlet.com opgedoken die zich voordoen als legitieme verkopers, maar in werkelijkheid hebben ze niets te maken met het originele en vertrouwde Professor.nl. Ze hebben zelfs geprobeerd (deels) Professor.nl te kopiëren om er legitiem uit te zien. Deze fake websites kunnen jou misleiden door het aanbieden van inferieure of onveilige producten, wat serieuze risico’s met zich mee kan brengen.

Wij willen benadrukken dat we alleen opereren vanuit onze officiële website en niet gelinkt zijn aan welke copycat of namaak website dan ook. Ons doel is om jou te voorzien van de beste kwaliteit research chemicals binnen een veilige en gecontroleerde omgeving. We hechten grote waarde aan jouw veiligheid en tevredenheid en bieden alleen producten aan die geproduceerd zijn volgens strikte kwaliteitsnormen.

Om ervoor te zorgen dat je veilig blijft en authentieke producten aanschaft, raden we aan om altijd direct via Professor.nl te bestellen. Let goed op de URL en zorg ervoor dat je je daadwerkelijk op onze officiële website bevindt voordat je een aankoop doet. Bij twijfel of voor verdere vragen, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice via de live chat, Telegram of e-mail. Ons team staat klaar om je te ondersteunen en ervoor te zorgen dat jouw ervaring met Professor.nl positief en veilig is.

Wees alert, kies wijs, en bescherm jezelf tegen frauduleuze webshops. Samen zorgen we ervoor dat de aanschaf van research chemicals veilig en verantwoord blijft.

Een reactie op “Alert: Scam copycats zijn online actief

Geef een reactie

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.