Toont alle 18 resultaten

Arylcyclohexylamine

Koop de beste kwaliteit arylcyclohexylamine voor al je wetenschappelijke onderzoeken. Arylcyclohexylamine research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  23,95
Vanaf  34,95
Vanaf  21,95
Vanaf  24,95
Vanaf  24,95
Uitverkocht
Vanaf  20,63
Vanaf  30,95
Vanaf  24,95
Vanaf  21,95

Arylcyclohexylamine

Deoxymethoxetamine (DMXE)

Vanaf  26,95

Arylcyclohexylamine

Deschloroketamine (DCK)

Vanaf  22,95

Arylcyclohexylamine

HXE

Vanaf  29,95

Arylcyclohexylamine

MXiPr

Vanaf  24,95

Arylcyclohexylamine

MXPr

Vanaf  24,95

Arylcyclohexylamine

O-PCE

Vanaf  24,95
-10%

Chem-mist sprays

Chem-mist 2F-DCK spray 10%

Vanaf  35,96
-10%

Chem-mist sprays

Chem-mist 2F-DCK spray 20%

Vanaf  52,16
-10%

Chem-mist sprays

Chem-mist 2F-DCK spray 30%

Vanaf  67,46


Arylcyclohexylamine research chemicals

  • Hoge kwaliteit
  • Scherp geprijsd
  • Uitstekend voor onderzoek
  • Niet geschikt voor menselijke consumptie

Wat is arylcyclohexylamine?

Arylcyclohexylamines zijn een soort chemische verbindingen die een unieke vorm hebben en door wetenschappers worden gebruikt om te bestuderen hoe ze inwerken op het menselijk lichaam. Deze verbindingen worden vaak gebruikt in onderzoek om beter te begrijpen hoe onze hersenen werken en hoe we nieuwe medicijnen kunnen ontwikkelen om mensen met verschillende ziekten te helpen. Ze worden soms ook recreatief gebruikt door mensen die op zoek zijn naar nieuwe ervaringen, maar het is belangrijk om te onthouden dat deze verbindingen alleen mogen worden onderzocht onder begeleiding en toezicht van getrainde professionals.

Geschiedenis van arylcyclohexylamine

Arylcyclohexylaminen zijn een groep chemische verbindingen met een gemeenschappelijke structuur, bestaande uit een cyclohexylring met daaraan gekoppeld een arylgroep (aromatisch). Deze verbindingen zijn al tientallen jaren onderwerp van wetenschappelijk onderzoek vanwege hun potentiële therapeutische toepassingen.

De eerste arylcyclohexylamine die werd gesynthetiseerd was fencyclidine (PCP), dat in de jaren 1950 werd ontdekt door onderzoekers van Parke-Davis die op zoek waren naar een nieuw verdovingsmiddel. PCP werd aanvankelijk bij mensen gebruikt als verdovingsmiddel, maar het bleek later ernstige bijwerkingen te hebben en werd stopgezet voor medisch gebruik.

In de jaren 1970 werden een aantal nieuwe arylcyclohexylamines gesynthetiseerd en onderzocht op hun potentieel als verdovingsmiddelen, pijnstillers en antidepressiva. Arylcyclohexylamines die in de jaren 1970 en 1980 werden gesynthetiseerd, zijn onder meer dizocilpine (MK-801), dat een krachtige NMDA-receptorantagonist bleek te zijn met mogelijke toepassingen bij de behandeling van de ziekte van Alzheimer en andere neurodegeneratieve stoornissen, en tiletamine, dat als diergeneeskundig verdovingsmiddel wordt gebruikt. De laatste jaren zijn er nieuwe arylcyclohexylamines op de markt verschenen voor onderzoeksdoeleinden.

Waarom Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar hoogwaardige research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Research chemicals van Professor.nl zijn geschikt voor verschillende onderzoeksdoeleinden. De Professor maakt gebruik van hoogwaardige grondstoffen en geavanceerde productietechnieken om ervoor te zorgen dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn. Bovendien worden alle producten zorgvuldig getest en geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen voor zuiverheid en potentie.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Welke research chemical ga jij onderzoeken?