Toont alle 6 resultaten

2F-DCK kopen

Koop de beste kwaliteit 2F-DCK voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 2F-DCK research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


-30%
Vanaf  15,36
-30%
Vanaf  24,47
Vanaf  39,95
-19%
Uitverkocht

Top 10 Research chemicals

2F-DCK HCl (2-fluorodeschloroketamine)

Vanaf  23,95
Uitverkocht
Vanaf  57,95
Uitverkocht
Vanaf  74,95


Wat is 2F-DCK?

Nieuwsgierig naar 2F-DCK? 2F-DCK, of 2-Fluorodeschloroketamine, is een synthetische dissociatieve stof die behoort tot de arylcyclohexylamineklasse. Het is chemisch verwant aan ketamine, met een structurele modificatie waarbij een fluoratoom is toegevoegd. Deze verandering leidt tot unieke effecten en maakt 2F-DCK een onderwerp van interesse in zowel de recreatieve als de onderzoeksgemeenschappen.

Het staat bekend om zijn vermogen om dissociatieve anesthesie te veroorzaken, wat kan resulteren in een gevoel van loskoppeling van het lichaam en de omgeving, vaak gepaard gaand met een reeks van hallucinaties en veranderde perceptie. In vergelijking met ketamine wordt gezegd dat 2F-DCK subtieler is in termen van effecten, met een langzamere onset en mogelijk een langere duur afhankelijk van de dosering en individuele reacties.

Gebruikers zoeken 2F-DCK vaak voor zijn potentieel therapeutische en recreatieve effecten, hoewel de exacte ervaringen sterk kunnen variëren tussen individuen. Ondanks zijn populariteit, is het belangrijk op te merken dat als een research chemical, 2F-DCK relatief weinig wordt begrepen in termen van zijn langetermijneffecten en veiligheidsprofiel. Daarom wordt het vaak benaderd met voorzichtigheid en een sterke nadruk op veilige dosering en bewust gebruik. Onderzoekers zijn geïnteresseerd in 2F-DCK vanwege zijn potentieel om inzicht te bieden in dissociatieve staten en de werking van het centrale zenuwstelsel, waardoor het een belangrijk onderwerp blijft in de studie van psychoactieve stoffen.

Wat is Ketamine?

Ketamine is een medicijn dat voornamelijk wordt gebruikt voor het starten en in stand houden van anesthesie. Het induceert een trance-achtige toestand terwijl het pijn verlichting, sedatie, en geheugenverlies biedt. De belangrijkste kenmerken van ketamine-anesthesie zijn behoud van de cardiovasculaire stabiliteit, luchtwegreflexen en soms spontane ademhaling.

Chemisch gezien is ketamine een dissociatief anestheticum, behorend tot de klasse van de arylcyclohexylamines, en het werkt voornamelijk door het blokkeren van de NMDA-receptor. Het heeft een unieke reeks van psychotrope eigenschappen waaronder anesthesie, analgesie, en hallucinaties. Omdat het de perceptie van zicht en geluid verandert en een gevoel van detachement van de omgeving en het zelf veroorzaakt, wordt het soms gebruikt in lagere doses als een recreatieve drug, vaak bekend als 'K', 'Special K' of 'Vitamin K'.

Naast zijn anesthetische en recreatieve gebruik, wordt ketamine ook onderzocht en in sommige gevallen gebruikt voor de behandeling van verschillende aandoeningen, met name ernstige depressie. Recent onderzoek heeft aangetoond dat ketamine snelwerkende anti-depressieve effecten kan hebben bij patiënten die resistent zijn tegen andere behandelingen. Deze effecten zijn echter vaak van korte duur en kunnen gepaard gaan met significante bijwerkingen, wat de noodzaak onderstreept voor verder onderzoek naar hoe het veilig en effectief kan worden ingezet in de klinische praktijk.

Ontwikkeling van 2F-DCK

De interesse in 2F-DCK en vergelijkbare stoffen is deel van een bredere wetenschappelijke nieuwsgierigheid naar dissociatieve anesthetica en hun effecten op perceptie en bewustzijn. De ontwikkeling ervan is gemotiveerd door de zoektocht naar alternatieven voor ketamine die mogelijk verschillende of meer beheersbare effecten kunnen bieden. Het is bedoeld voor onderzoeksdoeleinden, waarbij de focus ligt op het begrijpen van de interacties met de NMDA-receptor en de mogelijke therapeutische toepassingen.

Als een chemische stof die vooral in onderzoekslaboratoria wordt gebruikt, wordt 2F-DCK bestudeerd om de nuances van dissociatieve anesthesie en psychoactieve effecten beter te begrijpen. Het is een voorbeeld van hoe subtiele wijzigingen in de chemische structuur van bekende stoffen kunnen leiden tot verschillen in farmacologisch gedrag.

Effecten van 2F-DCK

De effecten van 2FDCK worden vaak beschreven als dissociatief, met gebruikers die een gevoel van loskoppeling van hun omgeving en eigen lichaam ervaren. Dit kan gepaard gaan met een reeks hallucinaties en veranderde waarnemingen, die variëren afhankelijk van de dosis en de individuele reactie van de gebruiker:

  • Dissociatie: Een gevoel van mentale en fysieke loskoppeling.
  • Hallucinaties: Visuele en auditieve veranderingen.
  • Euforie: Gevoelens van welzijn en geluk.
  • Anesthesie: Verminderde gevoeligheid voor pijn.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van 2-FDCK

  • Lichte dosering: 10-30 mg
  • Gebruikelijke dosering: 30-50 mg
  • Sterke dosering: 50-100 mg

Duur van de effecten van 2F-DCK

De duur van de effecten van 2F DCK varieert:

  • Begin van de effecten: 15 tot 30 minuten na inname.
  • Piekeffect: 1 tot 2 uur na inname.
  • Totale duur: 2 tot 4 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen en is afhankelijk van factoren zoals dosering en metabolisme.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor het kopen van 2F-DCK en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.