Toont alle 6 resultaten

2F-DCK kopen

Koop de beste kwaliteit 2F-DCK voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 2F-DCK research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  34,95
Vanaf  21,95
-30%
Vanaf  23,95
-10%

Chem-mist sprays

Chem-mist 2F-DCK spray 10%

Vanaf  35,96
-10%

Chem-mist sprays

Chem-mist 2F-DCK spray 20%

Vanaf  52,16
-10%

Chem-mist sprays

Chem-mist 2F-DCK spray 30%

Vanaf  67,46


Wat is 2F-DCK?

2F-DCK (2-fluorodeschloroketamine) is een dissociatief verdovingsmiddel. Het is een synthetische verbinding die voor het eerst werd gesynthetiseerd in de jaren 1950 en is bestudeerd als een potentieel voor medisch gebruik.

2F-DCK is een wit kristallijn poeder dat oplosbaar is in water. Het is geclassificeerd als een NMDA-receptorantagonist, wat betekent dat het de effecten van glutamaat kan blokkeren, een neurotransmitter die betrokken is bij vele hersenfuncties, waaronder pijnperceptie en geheugen.

2F-DCK is niet goedgekeurd voor medisch gebruik en is niet op recept verkrijgbaar. Het wordt voornamelijk gebruikt in wetenschappelijk onderzoek om de effecten van dissociatieve anesthetica op de hersenen en het gedrag te bestuderen. Niet geschikt voor menselijke consumptie.

Hoe is 2F-DCK ontstaan?

2F-DCK (2-fluorodeschloroketamine) is een synthetische dissociatieve verbinding. Het staat bekend om zijn kalmerende en verdovende eigenschappen. De precieze herkomst van 2F-DCK is niet goed gedocumenteerd, maar men vermoedt dat het begin jaren 2000 voor het eerst werd gesynthetiseerd door ondergrondse chemici. Net als andere dissociatieve verbindingen werd het aanvankelijk ontwikkeld als een verdovingsmiddel voor gebruik bij medische procedures.

2F-DCK werd populair in het midden van de jaren 2010, waar het vaak wordt verkocht als een research chemical. Aangenomen wordt echter dat het werkt door NMDA-receptoren in de hersenen te blokkeren.
Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.