Enig resultaat

3-HO-PCE kopen

Koop de beste kwaliteit 3-HO-PCE voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 3-HO-PCE research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  24,95


Wat is 3-HO-PCE?

Nieuwsgierig naar 3-HO-PCE? 3-HO-PCE, of 3-Hydroxyeticyclidine, is een synthetische dissociatieve stof uit de arylcyclohexylamine familie. Het staat bekend om zijn hallucinogene en dissociatieve effecten, vergelijkbaar met die van andere arylcyclohexylamines, maar over het algemeen worden beschouwd als subtieler of minder intens. 3-HO-PCE is populair in onderzoeks- en academische kringen voor het bestuderen van de effecten van dissociatieve stoffen op het menselijk lichaam, vooral gericht op hoe kleine veranderingen in chemische structuur de farmacologie en toxicologie van een stof kunnen beïnvloeden. 3-HO-PCE is ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden en heeft een eenvoudigere structuur dan complexere arylcyclohexylamines.

Ontwikkeling van 3-HO-PCE

De geschiedenis van 3-HO-PCE begint met de bredere studie van arylcyclohexylamines, waar sinds de jaren 1950 wetenschappelijk onderzoek naar wordt gedaan. Deze stoffen staan bekend om hun dissociatieve eigenschappen en beïnvloeden neurotransmittersystemen in de hersenen, waaronder dopamine, noradrenaline en serotonine. Onderzoekers zijn al lang geïntrigeerd door de mogelijke toepassingen en effecten van deze verbindingen.

De specifieke ontwikkeling en studie van 3-HO-PCE kan worden toegeschreven aan de wens om de structurele modificaties van arylcyclohexylamines te onderzoeken. Onderzoekers probeerden te begrijpen hoe subtiele veranderingen aan de arylcyclohexylaminemolecule, zoals de toevoeging van een hydroxylgroep op de derde positie, de farmacologische eigenschappen zouden kunnen beïnvloeden.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht om de wetenschappelijke kennis van neurotransmittersystemen, hersenfuncties en farmacologie uit te breiden. Het doel van deze studies is om inzicht te verschaffen in de interacties tussen chemische stoffen en biologische systemen, wat uiteindelijk bijdraagt aan ons begrip van het menselijk lichaam en de geest.

Let op: 3-HO-PCE is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 3-HO-PCE

De effecten van 3ho-pce kunnen verschillen, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Verdoving: Gevoel van verdoving en dissociatie van het lichaam.
  • Hallucinaties: Visuele en auditieve hallucinaties kunnen optreden.
  • Gedachteveranderingen: Veranderingen in het denken en de waarneming van de werkelijkheid.
  • Veranderde perceptie: Veranderingen in de waarneming van tijd, ruimte en het eigen lichaam.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van 3-HO-PCE

  • Lichte dosering: 5-10 mg
  • Gebruikelijke dosering: 10-20 mg
  • Sterke dosering: 20-30 mg

Duur van de effecten van 3-HO-PCE

De duur van de effecten van 3-HO-PCE varieert:

  • Begin van de effecten: 20 tot 30 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 1 tot 2 uur na inname.
  • Totale duur: 4 tot 6 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor 3ho pce kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.