Enig resultaat

3-HO-PCP kopen

Koop de beste kwaliteit 3-HO-PCP voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 3-HO-PCP research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  24,95


Wat is 3-HO-PCP?

Benieuwd naar 3-HO-PCP? 3-HO-PCP, ook bekend als 3-Hydroxyphencyclidine, is een synthetische dissociatieve stof die behoort tot de familie van de arylcyclohexylaminen. Het staat bekend om zijn hallucinogene en dissociatieve effecten, vergelijkbaar met die van andere dissociatieven, maar over het algemeen worden beschouwd als uniek en bijzonder. 3-HO-PCP is populair in onderzoeks- en academische kringen voor het bestuderen van de effecten van dissociatieve stoffen op het menselijk bewustzijn, vooral gericht op de perceptuele veranderingen en bewustzijnsverruiming die het kan veroorzaken. 3-HO-PCP heeft een complexe chemische structuur die het onderscheidt van andere dissociatieven zoals ketamine.

Ontwikkeling van 3-HO-PCP

De geschiedenis van 3-HO-PCP begint met de bredere studie van arylcyclohexylaminen, waar sinds de jaren '50 wetenschappelijk onderzoek naar wordt gedaan. Arylcyclohexylaminen staan bekend om hun dissociatieve eigenschappen en beïnvloeden neurotransmittersystemen in de hersenen, waaronder glutamaat en NMDA-receptoren. Onderzoekers zijn al lang geïntrigeerd door de mogelijke toepassingen en effecten van deze verbindingen.

De specifieke ontwikkeling en studie van 3-HO-PCP kan worden toegeschreven aan de wens om de structurele modificaties van arylcyclohexylaminen te onderzoeken. Onderzoekers probeerden te begrijpen hoe subtiele veranderingen aan de chemische structuur, zoals de toevoeging van een hydroxylgroep op de derde positie, de farmacologische eigenschappen zouden kunnen beïnvloeden.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht om de wetenschappelijke kennis van neurotransmittersystemen, hersenfuncties en farmacologie uit te breiden. Het doel van deze studies is om inzicht te verschaffen in de interacties tussen chemische stoffen en biologische systemen, wat uiteindelijk bijdraagt aan ons begrip van het menselijk lichaam en de geest.

Let op: 3-HO-PCP is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 3-HO-PCP

De effecten van 3-HO-PCP kunnen verschillen, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Dissociatie: Gevoel van loskoppeling van het lichaam en de omgeving.
  • Hallucinaties: Visuele en auditieve verstoringen en vervormingen.
  • Bewustzijnsverruiming: Veranderingen in het bewustzijn en de perceptie van tijd en ruimte.
  • Euforie: Gevoel van gelukzaligheid en welzijn.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van 3-HO-PCP

  • Lichte dosering: 2-5 mg
  • Gebruikelijke dosering: 5-10 mg
  • Sterke dosering: 10-15 mg

Duur van de effecten van 3-HO-PCP

De duur van de effecten van 3-HO-PCP varieert:

  • Begin van de effecten: 30 tot 60 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 2 tot 4 uur na inname.
  • Totale duur: 6 tot 8 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor 3ho pcp kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.