Enig resultaat

3-Me-PCE kopen

Koop de beste kwaliteit 3-Me-PCE voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 3-Me-PCE research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  30,95
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina


Wat is 3-Me-PCE?

Nieuwsgierig naar 3-Me-PCE? 3-Me-PCE, of 3-Methoxyeticyclidine, is een synthetische dissociatieve stof uit de arylcyclohexylamine klasse. Het staat bekend om zijn hallucinogene en dissociatieve effecten, vergelijkbaar met die van andere dissociatieve stoffen zoals PCP en ketamine. 3-Me-PCE wordt vaak gebruikt in onderzoeks- en academische kringen om de effecten van dissociatieve stoffen op het menselijk lichaam en de geest te bestuderen, evenals de potentiële therapeutische toepassingen ervan. Het is belangrijk op te merken dat 3-Me-PCE alleen bedoeld is voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie.

Ontwikkeling van 3-Me-PCE

De ontwikkeling en studie van 3-Me-PCE is voortgekomen uit de bredere interesse in dissociatieve stoffen en hun potentiële toepassingen. Onderzoekers waren geïntrigeerd door de unieke effecten van dissociatieve stoffen op het bewustzijn en de perceptie, en wilden meer inzicht krijgen in de farmacologische eigenschappen en werkingsmechanismen van deze verbindingen.

Door de structuur van 3-Me-PCE te bestuderen en te vergelijken met andere dissociatieve stoffen, konden onderzoekers de potentiële effecten en risico's van deze stof beter begrijpen. Dit onderzoek draagt bij aan het vergroten van onze kennis van de menselijke hersenen en het begrijpen van de complexe interacties tussen chemische stoffen en biologische systemen.

Het is belangrijk op te merken dat 3-Me-PCE momenteel niet is goedgekeurd voor medisch gebruik en dat verder onderzoek nodig is om de volledige reikwijdte van de effecten en mogelijke toepassingen ervan te bepalen.

Effecten van 3-Me-PCE

De effecten van 3-Me-PCE kunnen variëren, maar veelvoorkomende ervaringen zijn onder andere:

  • Hallucinaties: Veranderingen in de waarneming van zintuiglijke prikkels, zoals visuele, auditieve of tactiele hallucinaties.
  • Dissociatie: Een gevoel van scheiding of loskoppeling van het lichaam en de geest, wat kan leiden tot een veranderd bewustzijn en gevoel van afstandelijkheid.
  • Euforie: Een gevoel van intens geluk, opwinding en welzijn.
  • Veranderd denken: Veranderingen in het denkproces, zoals verstoorde gedachten, verhoogde creativiteit of diepere inzichten.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van 3-Me-PCE

  • Lichte dosering: 5-10 mg
  • Gebruikelijke dosering: 10-20 mg
  • Sterke dosering: 20-30 mg

Duur van de effecten van 3-Me-PCE

De duur van de effecten van 3-Me-PCE kan variëren:

  • Begin van de effecten: 20 tot 30 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 1 tot 2 uur na inname.
  • Totale duur: 4 tot 6 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar hoogwaardige onderzoekschemicaliën, dan is Professor.nl de webshop voor jou. Professor.nl biedt een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

Bovendien biedt Professor.nl snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. We hechten veel waarde aan wettelijke naleving en al onze producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl is eenvoudig en kan online worden gedaan. Kies uit verschillende betaalmethoden en verzendopties die beschikbaar zijn.

Heb je vragen? Onze klantenservice is tijdens kantooruren bereikbaar via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik rechtsonder op onze Professor-bot en kies de gewenste contactmethode. We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden!

Kies vandaag nog voor 3me pce kopen en veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.