Enig resultaat

3-Me-PCP kopen

Koop de beste kwaliteit 3-Me-PCP voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 3-Me-PCP research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  24,95


Wat is 3-Me-PCP?

Nieuwsgierig naar 3-Me-PCP? 3-Me-PCP, of 3-Methyl-PCP, is een synthetische dissociatieve stof uit de klasse van de arylcyclohexylaminen. Het staat bekend om zijn dissociatieve en psychedelische effecten, die vergelijkbaar kunnen zijn met die van PCP (fencyclidine), maar met een eigen uniek profiel. 3-Me-PCP is populair in onderzoeks- en academische kringen voor het bestuderen van de effecten van dissociatieve middelen op het menselijk bewustzijn, vooral gericht op hoe het de perceptie van tijd, ruimte en het zelf kan veranderen. 3-Me-PCP is ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden en heeft een unieke chemische structuur met een methylgroep op de stikstof van de cyclohexylring.

Ontwikkeling van 3-Me-PCP

De geschiedenis van 3-Me-PCP is onderdeel van de bredere studie naar arylcyclohexylaminen, die sinds de jaren '60 van de vorige eeuw onderzocht worden. Deze stoffen staan bekend om hun vermogen om dissociatieve anesthesie te veroorzaken en beïnvloeden verschillende neurotransmittersystemen, waaronder NMDA-receptoren in de hersenen. Onderzoekers zijn geïnteresseerd in de therapeutische toepassingen en potentieel voor onderzoek naar bewustzijnsveranderingen die deze verbindingen bieden.

De specifieke ontwikkeling en studie van 3-Me-PCP kan worden toegeschreven aan de wens om de structurele modificaties van PCP te onderzoeken. Onderzoekers probeerden te begrijpen hoe subtiele veranderingen aan de PCP-molecule, zoals de toevoeging van een methylgroep, de farmacologische eigenschappen zouden kunnen beïnvloeden.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht om de wetenschappelijke kennis van dissociatieve anesthesie, pijnbestrijding en neuroplasticiteit uit te breiden. Het doel van deze studies is om inzicht te verschaffen in de interacties tussen chemische stoffen en biologische systemen, wat uiteindelijk bijdraagt aan ons begrip van het menselijk bewustzijn en de behandeling van bepaalde aandoeningen.

Let op: 3-Me-PCP is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 3-Me-PCP

De effecten van 3-Me-PCP kunnen verschillen, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Dissociatie: Gevoel van mentale en fysieke scheiding van de omgeving.
  • Euforie: Gevoelens van welzijn en geluk.
  • Veranderde perceptie: Veranderde waarneming van tijd, ruimte en het zelf.
  • Analgesie: Vermindering van pijngevoel.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van 3-Me-PCP

  • Lichte dosering: 5-10 mg
  • Gebruikelijke dosering: 10-15 mg
  • Sterke dosering: 15-20 mg

Duur van de effecten van 3-Me-PCP

De duur van de effecten van 3-Me-PCP varieert:

  • Begin van de effecten: 15 tot 45 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 2 tot 4 uur na inname.
  • Totale duur: 4 tot 8 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor 3me pcp kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.