Enig resultaat

3-Me-PCPy kopen

Koop de beste kwaliteit 3-Me-PCPy voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 3-Me-PCPy research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Arylcyclohexylamine

3-Me-PCPy HCl

Vanaf  20,00


Wat is 3-ME-PCPy?

Nieuwsgierig naar 3-ME-PCPy? 3-ME-PCPy, of 3-Methoxyeticyclidine, is een synthetische dissociatieve stof uit de arylcyclohexylamine familie. Het staat bekend om zijn hallucinogene en dissociatieve effecten, vergelijkbaar met die van andere arylcyclohexylamines, maar over het algemeen worden beschouwd als subtieler of minder intens. 3-ME-PCPy is populair in onderzoeks- en academische kringen voor het bestuderen van de effecten van dissociatieve stoffen op het menselijk lichaam, vooral gericht op hoe kleine veranderingen in chemische structuur de farmacologie en toxicologie van een stof kunnen beïnvloeden. 3-ME-PCPy is ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden en heeft een eenvoudigere structuur dan complexere arylcyclohexylamines.

Ontwikkeling van 3-ME-PCPy

De geschiedenis van 3-ME-PCPy begint met de bredere studie van arylcyclohexylamines, waar sinds de jaren 1950 wetenschappelijk onderzoek naar wordt gedaan. Arylcyclohexylamines staan bekend om hun dissociatieve eigenschappen en beïnvloeden neurotransmittersystemen in de hersenen, waaronder glutamaat en NMDA-receptoren. Onderzoekers zijn al lang geïntrigeerd door de mogelijke toepassingen en effecten van deze verbindingen.

De specifieke ontwikkeling en studie van 3-ME-PCPy kan worden toegeschreven aan de wens om de structurele modificaties van arylcyclohexylamines te onderzoeken. Onderzoekers probeerden te begrijpen hoe subtiele veranderingen aan de arylcyclohexylaminemolecule, zoals de toevoeging van een methoxygroep op de derde positie, de farmacologische eigenschappen zouden kunnen beïnvloeden.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht om de wetenschappelijke kennis van neurotransmittersystemen, hersenfuncties en farmacologie uit te breiden. Het doel van deze studies is om inzicht te verschaffen in de interacties tussen chemische stoffen en biologische systemen, wat uiteindelijk bijdraagt aan ons begrip van het menselijk lichaam en de geest.

Let op: 3-ME-PCPy is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 3-ME-PCPy

De effecten van 3-ME-PCPy kunnen verschillen, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Hallucinaties: Veranderingen in perceptie en visuele waarneming.
  • Dissociatie: Gevoel van loskoppeling van het lichaam en de omgeving.
  • Euforie: Verhoogde stemming en gevoelens van gelukzaligheid.
  • Veranderd denken: Veranderingen in het denkproces en de gedachtepatronen.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van 3-ME-PCPy

  • Lichte dosering: 5-10 mg
  • Gebruikelijke dosering: 10-20 mg
  • Sterke dosering: 20-30 mg

Duur van de effecten van 3-ME-PCPy

De duur van de effecten van 3-ME-PCPy varieert:

  • Begin van de effecten: 30 tot 60 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 2 tot 4 uur na inname.
  • Totale duur: 6 tot 8 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor 3me pcpy kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.