Enig resultaat

3-MeO-PCE kopen

Koop de beste kwaliteit 3-MeO-PCE voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 3-MeO-PCE research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  20,63


Wat is 3-MeO-PCE?

Nieuwsgierig naar 3-MeO-PCE? 3-MeO-PCE, of 3-Methoxyeticyclidine, is een synthetische dissociatieve stof uit de arylcyclohexylamine klasse. Het staat bekend om zijn dissociatieve en psychedelische effecten, die vergelijkbaar kunnen zijn met die van PCP en ketamine, maar met een eigen uniek profiel. 3-MeO-PCE is populair in onderzoeks- en academische kringen voor het bestuderen van de effecten van dissociatieven op het menselijk bewustzijn en gedrag, vooral gericht op hoe het de perceptie van tijd, ruimte en het zelf kan veranderen. 3-MeO-PCE is ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden en heeft een complexere structuur dan andere dissociatieve stoffen.

Ontwikkeling van 3-MeO-PCE

De geschiedenis van 3-MeO-PCE is onderdeel van de bredere studie naar arylcyclohexylaminen, die sinds de jaren '60 van de vorige eeuw onderzocht worden. Deze stoffen staan bekend om hun vermogen om dissociatieve anesthesie te veroorzaken en beïnvloeden verschillende neurotransmittersystemen in de hersenen, waaronder NMDA-receptoren. Onderzoekers zijn geïnteresseerd in de therapeutische potentie en de unieke psychotrope effecten van deze verbindingen.

De specifieke ontwikkeling en studie van 3-MeO-PCE kan worden toegeschreven aan de wens om de farmacologische en psychoactieve eigenschappen van arylcyclohexylaminen te onderzoeken. Onderzoekers probeerden te begrijpen hoe subtiele veranderingen aan de moleculaire structuur, zoals de toevoeging van een methoxygroep op de ethylketen, de effecten van de stof zouden kunnen beïnvloeden.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht om meer te leren over de interactie tussen chemische stoffen en het centrale zenuwstelsel, wat kan bijdragen aan ons begrip van bewustzijn en mogelijke therapeutische toepassingen.

Let op: 3-MeO-PCE is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 3-MeO-PCE

De effecten van 3-MeO-PCE kunnen variëren, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Dissociatie: Gevoel van mentale en fysieke scheiding van de omgeving.
  • Euforie: Gevoelens van welzijn en geluk.
  • Veranderde perceptie: Veranderingen in visuele en auditieve perceptie.
  • Veranderd tijdsbesef: Ervaring van een vertraagde of versnelde tijd.

Deze effecten zijn dosisafhankelijk en kunnen per individu verschillen.

Dosering van 3-MeO-PCE

  • Lichte dosering: 5-10 mg
  • Gebruikelijke dosering: 10-15 mg
  • Sterke dosering: 15-25 mg

Duur van de effecten van 3-MeO-PCE

De duur van de effecten van 3-MeO-PCE varieert:

  • Begin van de effecten: 20 tot 90 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 2 tot 4 uur na inname.
  • Totale duur: 4 tot 8 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor 3meo pce kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.