Enig resultaat

DCK kopen

Koop de beste kwaliteit DCK voor al je wetenschappelijke onderzoeken. DCK research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Arylcyclohexylamine

DCK (Deschloroketamine)

Vanaf  22,95


Wat is DCK?

Nieuwsgierig naar DCK? DCK, of Deschloroketamine, is een synthetisch gefabriceerde stof uit de arylcyclohexylaminefamilie, een categorie die ook bekende verbindingen als ketamine en phencyclidine (PCP) omvat. Deze disassociatieve stof is bekend om zijn vermogen om een gevoel van ontkoppeling tussen geest en lichaam te veroorzaken, resulterend in effecten die vergelijkbaar zijn met ketamine, maar doorgaans met een grotere potentie en langere werkingsduur.

DCK onderscheidt zich door zijn impact op de NMDA-receptoren in de hersenen, wat leidt tot uiteenlopende psychologische en fysiologische reacties. Deze omvatten veranderingen in perceptie, het ervaren van zweven of buitenlichamelijke ervaringen, en zowel visuele als auditieve hallucinaties, naast diepe introspectieve inzichten. Vanwege deze eigenschappen is DCK een onderwerp van interesse in zowel recreatieve settings als in wetenschappelijk onderzoek, waar het wordt bestudeerd voor zijn potentiële therapeutische toepassingen, zoals het behandelen van depressie, vergelijkbaar met de klinische toepassing van ketamine.

In academische en onderzoekscontexten wordt DCK bestudeerd om inzicht te krijgen in de effecten van kleine chemische aanpassingen op de farmacologische en toxicologische eigenschappen van disassociatieve middelen. Ondanks zijn populariteit onder ervaren gebruikers van psychedelica en disassociatieven, wordt DCK over het algemeen beschouwd als een substantie voor onderzoeksdomeinen en niet voor menselijke consumptie, vooral vanwege het gebrek aan uitgebreide studies naar de veiligheid en effecten op lange termijn bij mensen.

Ontwikkeling van DCK

De geschiedenis van DCK begint met de bredere studie van arylcyclohexylamines, waar wetenschappelijk onderzoek naar wordt gedaan sinds ketamine bekend werd. Deze stoffen staan bekend om hun disassociatieve eigenschappen en beïnvloeden neurotransmittersystemen in de hersenen, waaronder NMDA-receptoren. Onderzoekers zijn al lang geïntrigeerd door de mogelijke therapeutische toepassingen en effecten van deze verbindingen.

De specifieke ontwikkeling en studie van DCK kan worden toegeschreven aan de wens om de effecten en potentieel therapeutische toepassingen van ketamine-achtige verbindingen te onderzoeken. Onderzoekers probeerden te begrijpen hoe subtiele veranderingen aan de chemische structuur, zoals het verwijderen van een chlooratoom, de farmacologische eigenschappen zouden kunnen beïnvloeden.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht om de wetenschappelijke kennis van disassociatieve stoffen, hun effect op hersenfuncties en hun farmacologie uit te breiden. Het doel van deze studies is om inzicht te verschaffen in de interacties tussen deze chemische stoffen en biologische systemen, wat uiteindelijk bijdraagt aan ons begrip van potentieel therapeutische toepassingen.

Let op: DCK is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van DCK

De effecten van DCK kunnen verschillen, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Disassociatie: Verlies van verbinding tussen geest en lichaam.
  • Veranderingen in perceptie: Visuele en auditieve hallucinaties.
  • Euforie: Gevoelens van intens geluk en welzijn.
  • Sedatie: Vermindering van fysieke activiteit en alertheid.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van DCK

  • Lichte dosering: 5-15 mg
  • Gebruikelijke dosering: 15-30 mg
  • Sterke dosering: 30-50 mg

Duur van de effecten van DCK

De duur van de effecten van Deschloroketamine varieert:

  • Begin van de effecten: 15 tot 30 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 1 tot 2 uur na inname.
  • Totale duur: 2 tot 4 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor Deschloroketamine kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.