Enig resultaat

MXiPr kopen

Koop de beste kwaliteit MXiPr voor al je wetenschappelijke onderzoeken. MXiPr research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Arylcyclohexylamine

MXiPr

Vanaf  24,95


Wat is MXiPr?

Nieuwsgierig naar MXiPr? MXiPr, of Methoxipropamine, is een synthetische dissociatieve stof uit de klasse van de arylcyclohexylaminen. Het staat bekend om zijn dissociatieve effecten, die vergelijkbaar kunnen zijn met die van PCP of ketamine, maar met een eigen uniek effectprofiel. MXiPr is populair in onderzoeks- en academische kringen voor het bestuderen van de effecten van dissociatieve middelen op het menselijk bewustzijn, vooral gericht op hoe deze stoffen de perceptie van tijd, ruimte en het zelf kunnen veranderen. MXiPr is ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden en heeft een unieke chemische structuur die verschilt van andere arylcyclohexylaminen.

Ontwikkeling van MXiPr

De geschiedenis van MXiPr is onderdeel van de bredere studie naar arylcyclohexylaminen, die sinds de ontdekking van PCP in de jaren '60 onderzocht worden. Deze stoffen staan bekend om hun vermogen om dissociatieve anesthesie te veroorzaken en beïnvloeden voornamelijk het NMDA-receptorsysteem in de hersenen. Onderzoekers zijn geïnteresseerd in het therapeutisch potentieel van deze verbindingen, evenals in de effecten die ze hebben op de neurochemie en het gedrag.

De specifieke ontwikkeling van MXiPr kan worden toegeschreven aan de wens om nieuwe dissociatieve verbindingen te synthetiseren die kunnen dienen als hulpmiddelen voor neurowetenschappelijk onderzoek. Onderzoekers zijn geïnteresseerd in de unieke effecten van MXiPr op de hersenfunctie en de mogelijke toepassingen ervan in de psychiatrie.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht om de wetenschappelijke kennis van bewustzijn, perceptie en neuropsychiatrische aandoeningen uit te breiden. Het doel van deze studies is om inzicht te verschaffen in de interacties tussen dissociatieve stoffen en het centrale zenuwstelsel, wat uiteindelijk kan bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe therapeutische strategieën.

Let op: MXiPr is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van MXiPr

De effecten van MXiPr kunnen verschillen, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Dissociatie: Gevoel van loskoppeling van het eigen lichaam en de omgeving.
  • Veranderde perceptie: Verstoorde waarneming van tijd, ruimte en zelf.
  • Euforie: Gevoelens van welzijn en geluk.
  • Visuele hallucinaties: Visuele verstoringen en mogelijk hallucinaties.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van MXiPr

  • Lichte dosering: 5-15 mg
  • Gebruikelijke dosering: 15-30 mg
  • Sterke dosering: 30-45 mg

Duur van de effecten van MXiPr

De duur van de effecten van MXiPr varieert:

  • Begin van de effecten: 20 tot 40 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 1 tot 3 uur na inname.
  • Totale duur: 3 tot 6 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor het kopen van MXiPr en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.