Enig resultaat

O-PCE kopen

Koop de beste kwaliteit O-PCE voor al je wetenschappelijke onderzoeken. O-PCE research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Arylcyclohexylamine

O-PCE

Vanaf  24,95


Wat is O-PCE?

Nieuwsgierig naar O-PCE? O-PCE, of 2'-Oxo-PCE, is een dissociatieve stof uit de arylcyclohexylamine klasse. Het staat bekend om zijn dissociatieve effecten, vergelijkbaar met die van ketamine, maar vaak beschouwd als meer potent en langer durend. O-PCE wordt gebruikt in onderzoeks- en academische kringen voor het bestuderen van de effecten van dissociatieve middelen op het menselijk brein, met name gericht op NMDA-receptor antagonisme en de invloed daarvan op bewustzijn en neuroplasticiteit. O-PCE is ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden en heeft een complexere structuur dan ketamine.

Wat is Ketamine?

Ketamine is een medicijn dat voornamelijk wordt gebruikt voor het starten en onderhouden van anesthesie. Het heeft pijnstillende, hypnotische (slaapverwekkende) en amnestische (geheugenverlies) effecten. Ketamine staat ook bekend om zijn dissociatieve eigenschappen, wat betekent dat het een gevoel van loskoppeling van de eigen gedachten en omgeving kan veroorzaken. Naast medisch gebruik, wordt ketamine soms misbruikt als recreatieve drug vanwege deze dissociatieve en hallucinogene effecten.

Ontwikkeling van O-PCE

De geschiedenis van O-PCE is onderdeel van de bredere studie naar dissociatieve anesthetica, die teruggaat tot de ontdekking van PCP in de jaren '50. Dissociatieven zoals O-PCE beïnvloeden de NMDA-receptoren in de hersenen, wat kan leiden tot een veranderde perceptie van de realiteit en een gevoel van loskoppeling van de omgeving en het zelf.

De specifieke ontwikkeling en studie van O-PCE komt voort uit de interesse in de therapeutische potentie van dissociatieven en hun unieke effecten op de hersenen. Onderzoekers zijn geïnteresseerd in hoe de chemische structuur, zoals de ketonsubstitutie, de farmacologische eigenschappen en het potentieel voor medisch gebruik beïnvloedt.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht om de wetenschappelijke kennis van neurologische processen en psychische stoornissen uit te breiden. Het doel van deze studies is om inzicht te verschaffen in de interacties tussen chemische stoffen en het centrale zenuwstelsel, wat kan bijdragen aan nieuwe behandelingen voor aandoeningen zoals depressie en PTSS.

Let op: O-PCE is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van O-PCE

De effecten van OPCE kunnen verschillen, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Dissociatie: Gevoel van mentale en fysieke loskoppeling.
  • Euforie: Gevoelens van welzijn en geluk.
  • Veranderde perceptie: Visuele en auditieve hallucinaties.
  • Analgesie: Vermindering van pijngevoeligheid.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van O-PCE

  • Lichte dosering: 5-10 mg
  • Gebruikelijke dosering: 10-20 mg
  • Sterke dosering: 20-30 mg

Duur van de effecten van O-PCE

De duur van de effecten van O-PCE varieert:

  • Begin van de effecten: 10 tot 30 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 1 tot 3 uur na inname.
  • Totale duur: 4 tot 8 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor OPCE kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.