Toont alle 15 resultaten

Benzodiazepinen

Koop de beste kwaliteit benzodiazepinen voor al je wetenschappelijke onderzoeken. Benzodiazepinen research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


-10%
Vanaf  12,56
Vanaf  13,95
Vanaf  11,95
Vanaf  13,95
Vanaf  16,95
-15%
Vanaf  7,61
-10%
Vanaf  10,76
-10%

Benzodiazepinen

Pyrazolam 2,5 MG Pellets

Vanaf  12,56
Uitverkocht

Benzodiazepinen

Flubromazepam Puur

Vanaf  90,00
Uitverkocht
Vanaf  16,00
Uitverkocht

Benzodiazepinen

Fluetizolam 1 MG Pellets

Vanaf  12,95
Uitverkocht
Vanaf  13,75
Uitverkocht
Vanaf  6,00
Uitverkocht

Benzodiazepinen

Norflurazepam

Vanaf  75,00
Uitverkocht


Benzodiazepinen research chemicals

  • Hoge kwaliteit
  • Scherp geprijsd
  • Uitstekend voor onderzoek
  • Niet geschikt voor menselijke consumptie

Wat zijn benzodiazepinen?

Benzodiazepinen zijn research chemicals die mensen kunnen helpen die zich erg ongerust of bang voelen. Ze kunnen ook mensen helpen die moeite hebben met slapen of die spierkrampen hebben. Benzodiazepinen werken door de werking van bepaalde chemische stoffen in de hersenen te veranderen, waardoor mensen zich rustiger en meer ontspannen kunnen voelen.

Benzodiazepinen zijn er in verschillende vormen, zoals pillen of vloeistoffen, en mensen nemen ze meestal in door ze door te slikken. Soms geven artsen benzodiazepinen aan mensen in het ziekenhuis via een infuus.

Het is belangrijk te onthouden dat benzodiazepinen van Professor.nl alleen voor onderzoeksdoeleinden geschikt zijn en niet bedoeld voor menselijke consumptie.

Geschiedenis van benzodiazepinen

Benzodiazepinen worden normaal gesproken gebruikt als kalmerings- en slaapmiddel. Ze werden voor het eerst ontdekt in de jaren 1950 en werden oorspronkelijk op de markt gebracht als een veiliger en doeltreffender alternatief voor barbituraten, die toen vaak als kalmeringsmiddel werden gebruikt.

Het eerste benzodiazepine dat werd ontdekt was chloordiazepoxide, dat in 1955 voor het eerst werd gesynthetiseerd door Leo Sternbach en zijn team bij Hoffman-La Roche. Het middel werd aanvankelijk Librium genoemd en bleek effectief te zijn bij de behandeling van angst en spanning.

Een paar jaar later, in 1960, werd een ander benzodiazepine, diazepam genaamd, ontdekt door Sternbach en zijn team. Het middel werd op de markt gebracht onder de merknaam Valium en werd al snel een van de meest voorgeschreven medicijnen ter wereld. Diazepam bleek niet alleen effectief bij de behandeling van angst en spanning, maar ook bij de behandeling van spierspasmen, toevallen en andere aandoeningen.

In de daaropvolgende jaren werden vele andere benzodiazepinen ontdekt, elk met hun eigen unieke eigenschappen en toepassingen. Tot de meest voorgeschreven benzodiazepinen behoren tegenwoordig alprazolam (Xanax), lorazepam (Ativan), clonazepam (Klonopin) en temazepam (Restoril).

Benzodiazepinen worden al tientallen jaren gebruikt voor de behandeling van een breed scala aan aandoeningen, van angst en slapeloosheid tot spierspasmen en toevallen. Benzodiazepinen van Professor.nl zijn echter alleen voor onderzoeksdoeleinden geschikt zijn en niet bedoeld voor menselijke consumptie.

Waarom Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar hoogwaardige research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Research chemicals van Professor.nl zijn geschikt voor verschillende onderzoeksdoeleinden. De Professor maakt gebruik van hoogwaardige grondstoffen en geavanceerde productietechnieken om ervoor te zorgen dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn. Bovendien worden alle producten zorgvuldig getest en geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen voor zuiverheid en potentie.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Welke research chemical ga jij onderzoeken?

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.