Enig resultaat

Bromazolam kopen

Koop de beste kwaliteit bromazolam voor al je wetenschappelijke onderzoeken. Bromazolam research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


-10%
Vanaf  12,56


Wat is Bromazolam?

Nieuwsgierig naar Bromazolam? Bromazolam, is een chemische stof die tot de benzodiazepineklasse behoort, een categorie van geneesmiddelen bekend om hun kalmerende en anxiolytische (angstremmende) effecten. Het is structureel vergelijkbaar met andere bekende benzodiazepinen, zoals alprazolam (Xanax) en diazepam (Valium), maar het heeft een unieke chemische samenstelling door de toevoeging van een bromatoom. Deze specifieke structuur zorgt ervoor dat Bromazolam enigszins verschillende farmacologische eigenschappen heeft.

Bromazolam wordt gewaardeerd om zijn vermogen om angst en spanning te verminderen, en het wordt vaak gebruikt voor het bevorderen van ontspanning en slaap. Naast de anxiolytische en kalmerende werking, wordt aangenomen dat Bromazolam ook spierverslappende en hypnotische (slaapverwekkende) effecten heeft.

Ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden, is Bromazolam vooral interessant in wetenschappelijke en medische onderzoekskringen en wordt beschouwd als research chemical. Het wordt bestudeerd voor zijn potentieel in de behandeling van angststoornissen, slaapstoornissen en andere aandoeningen waarvoor benzodiazepinen typisch worden voorgeschreven.

Ontwikkeling van Bromazolam

Bromazolam is ontwikkeld binnen de bredere studie van benzodiazepinen; een klasse van verbindingen die bekend staan om hun psychoactieve eigenschappen en therapeutisch potentieel. De ontwikkeling is gericht op het ontdekken van nieuwe moleculen met potentiële therapeutische toepassingen, vooral in de behandeling van angststoornissen en slaapstoornissen. De specifieke interesse in Bromazolam komt voort uit de zoektocht naar verbindingen met een optimale balans tussen anxiolytische en kalmerende effecten.

De motivatie voor het onderzoek naar Bromazolam en soortgelijke stoffen is de wens om meer te begrijpen over hun interacties met neurotransmittersystemen in de hersenen, voornamelijk GABA-receptoren, en hoe deze interacties bijdragen aan hun kalmerende en anxiolytische effecten.

Let op: Bromazolam is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van Bromazolam

De effecten van Bromazolam kunnen verschillen, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Anxiolytisch: Vermindering van angst en stress.
  • Kalmerend: Algemene ontspanning en sedatie.
  • Spierverslappend: Vermindering van spierspanning.
  • Hypnotisch: Bevordering van slaap.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van Bromazolam

  • Lichte dosering: 0.5-1 mg
  • Gebruikelijke dosering: 1-2 mg
  • Sterke dosering: 2-3 mg

Duur van de effecten van Bromazolam

De duur van de effecten van Bromazolam varieert:

  • Begin van de effecten: Binnen 30 tot 60 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 1 tot 2 uur na inname.
  • Totale duur: 6 tot 8 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor het kopen van Bromazolam en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.