Enig resultaat

DeschloroEtizolam kopen

Koop de beste kwaliteit DeschloroEtizolam voor al je wetenschappelijke onderzoeken. DeschloroEtizolam research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  11,95


Wat is Deschloroetizolam?

Nieuwsgierig naar Deschloroetizolam? Deschloroetizolam, ook bekend als Etizolam-2, is een afgeleide van etizolam binnen de benzodiazepineklasse, waarbij de chloorgroep uit de chemische structuur verwijderd is. Deze verbinding is bekend om zijn kalmerende en angstremmende (anxiolytische) effecten. Het deelt veel farmacologische eigenschappen met etizolam en andere benzodiazepines, zoals spierontspanning en sedatie.

Deschloroetizolam werkt door het GABA-neurotransmittersysteem in de hersenen te beïnvloeden, waardoor het remmende effect van GABA versterkt wordt en neurale activiteit afneemt. Dit mechanisme draagt bij aan de kalmerende en anxiolytische effecten van de stof. In onderzoeks- en academische kringen wordt Deschloroetizolam bestudeerd om inzicht te krijgen in de invloed van chemische structuurvariaties op de farmacologie en toxicologie van benzodiazepines. Het onderscheidt zich van andere benzodiazepinederivaten door zijn licht aangepaste structuur.

Ontwikkeling van Deschloroetizolam

De ontwikkeling van Deschloroetizolam maakt deel uit van het bredere onderzoek naar benzodiazepines, een klasse van medicijnen die al sinds de jaren '60 bestudeerd wordt. Deze stoffen staan bekend om hun kalmerende, spierontspannende en anxiolytische eigenschappen en beïnvloeden GABA-neurotransmittersystemen in de hersenen. Onderzoekers richten zich op de mogelijke therapeutische toepassingen en effecten van deze verbindingen.

De specifieke studie van Deschloroetizolam richt zich op het begrijpen van de effecten van het verwijderen van de chloorgroep uit de etizolamstructuur. Onderzoekers zijn geïnteresseerd in hoe deze subtiele chemische verandering de interactie met GABA-receptoren en de algemene farmacologie van de stof beïnvloedt.

De motivatie achter dit onderzoek is om meer te weten te komen over hoe kleine wijzigingen in de chemische structuur van benzodiazepines hun effecten kunnen wijzigen, wat kan bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe medicijnen met verbeterde veiligheidsprofielen of specifieke therapeutische toepassingen.

Let op: Deschloroetizolam is uitsluitend bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van Deschloroetizolam

De effecten van Deschloroetizolam kunnen variëren, maar kunnen omvatten:

  • Kalmerende effecten: Vermindering van angst en spanning.
  • Anxiolytische werking: Vermindering van angstgevoelens.
  • Spierontspanning: Vermindering van spierspanning.
  • Sedatie: Gevoel van rust en ontspanning.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van Deschloroetizolam

  • Lichte dosering: Specifieke doseringsrichtlijnen zijn niet vastgesteld.
  • Gebruikelijke dosering: Doseringen zijn afhankelijk van het onderzoeksdoel.
  • Sterke dosering: Niet aanbevolen vanwege het gebrek aan uitgebreide veiligheidsgegevens.

Duur van de effecten van Deschloroetizolam

De duur van de effecten van Deschloroetizolam varieert en is afhankelijk van de dosering en de individuele reactie.

  • Begin van de effecten: Afhankelijk van de dosering en toedieningswijze.
  • Piekeffect: Verschilt per individu.
  • Totale duur: Variabel.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt een breed scala aan producten van hoge kwaliteit voor onderzoeksdoeleinden.

Professor.nl biedt ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. We hechten veel waarde aan wettelijke naleving en produceren alle producten volgens de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een geschikte betaalmethode en verzendmethode.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via Live chat, Telegram of e-mail. Klik rechtsonder op de Professor bot voor contactopties. Je krijgt altijd antwoord!

Kies vandaag nog voor het kopen van Deschloroetizolam voor je onderzoek! Denk aan veiligheid en volg altijd de juiste onderzoeksprotocollen.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.