Toont alle 2 resultaten

Flubromazepam kopen

Koop de beste kwaliteit flubromazepam voor al je wetenschappelijke onderzoeken. Flubromazepam research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  13,95
Uitverkocht

Benzodiazepinen

Flubromazepam Puur

Vanaf  90,00


Wat is Flubromazepam?

Bent u benieuwd naar Flubromazepam? Flubromazepam is een synthetische verbinding uit de benzodiazepineklasse. Het is bekend om zijn kalmerende en anxiolytische (angstremmende) effecten, evenals een lichte spierontspannende werking. Flubromazepam is populair in onderzoeks- en academische kringen voor het bestuderen van de effecten van benzodiazepines op het menselijk lichaam, vooral gericht op hoe het interageert met het GABA-neurotransmittersysteem in de hersenen. Flubromazepam is ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden en heeft een unieke chemische structuur die verschilt van andere meer bekende benzodiazepines zoals diazepam of alprazolam.

Ontwikkeling van Flubromazepam

De ontwikkeling van Flubromazepam begon als onderdeel van de bredere studie van benzodiazepines, die al sinds de vroege 20e eeuw onder wetenschappelijke aandacht staan. Benzodiazepines zijn bekend om hun effecten op het centrale zenuwstelsel, met name door hun interactie met het GABA-neurotransmittersysteem in de hersenen. Onderzoekers hebben lang interesse gehad in de potentiële therapeutische toepassingen en effecten van deze verbindingen.

De specifieke ontwikkeling van Flubromazepam kan worden toegeschreven aan de wens om de structurele modificaties van benzodiazepines te onderzoeken. De focus lag op het begrijpen hoe subtiele chemische veranderingen, zoals de toevoeging van een fluoratoom, de farmacologische eigenschappen kunnen beïnvloeden.

De motivatie achter dit onderzoek ligt in de zoektocht naar wetenschappelijke kennis over het centrale zenuwstelsel, hersenfuncties en farmacologie. Het doel van deze studies is om inzicht te krijgen in de interacties tussen chemische stoffen en biologische systemen, wat bijdraagt aan ons begrip van het menselijk lichaam en de geest.

Let op: Flubromazepam is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van Flubromazepam

De effecten van Flubromazepam kunnen verschillen, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Kalmerend: Verlaagd stress- en angstniveau.
  • Anxiolytisch: Vermindering van angst en spanning.
  • Spierontspanning: Vermindering van spierspanning en -stijfheid.
  • Sedatie: Licht verdovend effect dat kan leiden tot ontspanning en slaap.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van Flubromazepam

  • Lichte dosering: 4-8 mg
  • Gebruikelijke dosering: 8-16 mg
  • Sterke dosering: 16-24 mg

Duur van de effecten van Flubromazepam

De duur van de effecten van Flubromazepam varieert:

  • Begin van de effecten: 1 tot 2 uur na inname.
  • Piekeffect: 3 tot 4 uur na inname.
  • Totale duur: 6 tot 8 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor het kopen van Flubromazepam en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.