Toont alle 2 resultaten

Flubrotizolam kopen

Koop de beste kwaliteit flubrotizolam voor al je wetenschappelijke onderzoeken. Flubrotizolam research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  16,95
Uitverkocht
Vanaf  16,00


Wat is Flubrotizolam?

Nieuwsgierig naar Flubrotizolam? Flubrotizolam is een synthetische stof die behoort tot de klasse van benzodiazepinen. Het wordt gebruikt als een medicijn voor de behandeling van angststoornissen en slapeloosheid. Flubrotizolam werkt door het versterken van de werking van bepaalde neurotransmitters in de hersenen, waardoor het een kalmerend en ontspannend effect heeft. Het is belangrijk op te merken dat Flubrotizolam alleen op recept verkrijgbaar is en onder medisch toezicht moet worden gebruikt.

Ontwikkeling van Flubrotizolam

De ontwikkeling en studie van Flubrotizolam is voortgekomen uit de behoefte aan effectieve behandelingen voor angststoornissen en slapeloosheid. Onderzoekers hebben verschillende verbindingen onderzocht die de activiteit van neurotransmitters kunnen beïnvloeden en zo de symptomen van deze aandoeningen kunnen verminderen. Flubrotizolam is een van de verbindingen die zijn ontwikkeld en getest op zijn werkzaamheid en veiligheid.

Let op: Flubrotizolam is alleen bedoeld voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van Flubrotizolam

De effecten van Flubrotizolam kunnen verschillen, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Kalmerend effect: Vermindering van angstgevoelens en bevordering van ontspanning.
  • Slaapbevordering: Verbetering van de slaapkwaliteit en vermindering van slapeloosheid.
  • Spierontspanning: Vermindering van spierspanning en bevordering van fysieke ontspanning.
  • Sedatie: Verhoogde slaperigheid en verminderde alertheid.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van Flubrotizolam

  • Lichte dosering: 0,25-0,5 mg
  • Gebruikelijke dosering: 0,5-1 mg
  • Sterke dosering: 1-2 mg

Duur van de effecten van Flubrotizolam

De duur van de effecten van Flubrotizolam varieert:

  • Begin van de effecten: Binnen 30-60 minuten na inname.
  • Maximale effecten: Meestal binnen 1-2 uur na inname.
  • Totale duur: 6-8 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor het kopen van Flubrotizolam en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.