Toont alle 2 resultaten

Flunitrazolam kopen

Koop de beste kwaliteit flunitrazolam voor al je wetenschappelijke onderzoeken. Flunitrazolam research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Uitverkocht
Vanaf  13,75
Uitverkocht
Vanaf  6,00


Wat is Flunitrazolam?

Benieuwd naar Flunitrazolam? Flunitrazolam is een research chemical die behoort tot de groep van benzodiazepinen. Het staat bekend om zijn kalmerende en angstverminderende effecten, vergelijkbaar met andere benzodiazepinen. Flunitrazolam wordt vaak gebruikt in onderzoeks- en academische kringen om de effecten van deze stof op het menselijk lichaam te bestuderen.

Benzodiazepinen zijn bekend om hun kalmerende en angstverminderende eigenschappen. Ze werken door het beïnvloeden van het GABA-systeem in de hersenen, wat resulteert in een vermindering van angstgevoelens en een ontspannend effect. Flunitrazolam is een van de vele benzodiazepinen die worden onderzocht. Het specifieke doel van het onderzoek naar Flunitrazolam is het verkrijgen van meer inzicht in de farmacologische eigenschappen en de potentiële toepassingen ervan. Door het bestuderen van deze stof kunnen onderzoekers beter begrijpen hoe benzodiazepinen werken en hoe ze kunnen worden gebruikt voor de behandeling van verschillende aandoeningen, zoals angststoornissen en slapeloosheid.

Ontwikkeling van Flunitrazolam

De geschiedenis van Flunitrazolam begint met de bredere studie van benzodiazepinen, waar sinds de jaren 60 wetenschappelijk onderzoek naar wordt gedaan. Benzodiazepinen staan bekend om hun kalmerende en angstverminderende eigenschappen, doordat ze invloed hebben op het GABA-systeem in de hersenen. Onderzoekers zijn altijd geïnteresseerd geweest in de mogelijke toepassingen en effecten van deze verbindingen.

De specifieke ontwikkeling en studie van Flunitrazolam kan worden toegeschreven aan de wens om de farmacologische eigenschappen van benzodiazepinen verder te begrijpen. Onderzoekers probeerden te begrijpen hoe subtiele veranderingen aan de chemische structuur van benzodiazepinen, zoals de toevoeging van een fluoratoom, de effecten en werkingsmechanismen van deze stoffen kunnen beïnvloeden.

Het onderzoek naar Flunitrazolam is gericht op het verkrijgen van meer inzicht in de farmacologie, toxicologie en mogelijke therapeutische toepassingen ervan. Door het bestuderen van deze stof kunnen onderzoekers beter begrijpen hoe benzodiazepinen werken en hoe ze kunnen worden gebruikt voor de behandeling van verschillende aandoeningen, zoals angststoornissen en slapeloosheid.

Let op: Flunitrazolam is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van Flunitrazolam

De effecten van Flunitrazolam kunnen variëren, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Kalmerend: Vermindering van angstgevoelens en ontspanning.
  • Slaapbevorderend: Bevordering van een goede nachtrust.
  • Spierontspanning: Vermindering van spierspanning en ontspanning.
  • Geheugenverlies: Verstoring van het geheugen en cognitieve functies.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van Flunitrazolam

  • Lichte dosering: 0,25-0,5 mg
  • Gebruikelijke dosering: 0,5-1 mg
  • Sterke dosering: 1-2 mg

Duur van de effecten van Flunitrazolam

De duur van de effecten van Flunitrazolam varieert:

  • Begin van de effecten: Binnen 30 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 1 tot 2 uur na inname.
  • Totale duur: 6 tot 8 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor flunitrazolam bestellen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.