Toont alle 3 resultaten

Norflurazepam kopen

Koop de beste kwaliteit norflurazepam voor al je wetenschappelijke onderzoeken. Norflurazepam research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


-15%
Vanaf  7,61
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
-10%
Vanaf  10,76
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Uitverkocht

Benzodiazepinen

Norflurazepam

Vanaf  75,00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina


Wat is Norflurazepam?

Nieuwsgierig naar Norflurazepam? Norflurazepam is een synthetische verbinding uit de benzodiazepineklasse, is ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden en wordt veel gebruikt in academische en onderzoeksinstellingen. Deze stof staat bekend om zijn kalmerende en angstremmende eigenschappen, evenals zijn vermogen om spieren te ontspannen. Het onderscheidt zich van andere benzodiazepines zoals diazepam of alprazolam door zijn unieke chemische structuur en de manier waarop het interageert met het GABA-neurotransmittersysteem in de hersenen, wat resulteert in een kalmerend effect op het centrale zenuwstelsel. Hoewel het potentiële therapeutische toepassingen heeft, wordt Norflurazepam vooral bestudeerd voor zijn effecten op het menselijk lichaam en wordt het niet aanbevolen voor menselijke consumptie.

Ontwikkeling van Norflurazepam

De geschiedenis van Norflurazepam begint met de bredere studie van benzodiazepinen, die sinds de jaren '50 van de vorige eeuw worden onderzocht. Benzodiazepinen staan bekend om hun kalmerende eigenschappen en beïnvloeden het GABA-neurotransmittersysteem in de hersenen, waardoor ze effectief zijn in het verminderen van angst en spanning. Onderzoekers zijn al lang gefascineerd door de mogelijke toepassingen en effecten van deze verbindingen.

De specifieke ontwikkeling van Norflurazepam kan worden toegeschreven aan de wens om de structurele en farmacologische diversiteit van benzodiazepinen te onderzoeken. Onderzoekers probeerden te begrijpen hoe subtiele veranderingen in de benzodiazepinemolecule de kalmerende, anxiolytische en spierontspannende eigenschappen zouden kunnen beïnvloeden.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht om de wetenschappelijke kennis van het GABA-systeem en de neurologische processen die betrokken zijn bij angst en spanning te vergroten. Het doel van deze studies is om inzicht te verschaffen in hoe chemische stoffen interageren met het zenuwstelsel, wat bijdraagt aan ons begrip van psychische stoornissen en de ontwikkeling van nieuwe medicijnen.

Let op: Norflurazepam is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van Norflurazepam

De effecten van Norflurazepam kunnen verschillen, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Kalmerend: Vermindering van angst en spanning.
  • Anxiolytisch: Angstremmende effecten.
  • Spierontspanning: Verlichting van spierspanning.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van Norflurazepam

  • Lichte dosering: Afhankelijk van de onderzoeksopzet
  • Gebruikelijke dosering: Afhankelijk van de onderzoeksopzet
  • Sterke dosering: Afhankelijk van de onderzoeksopzet

Duur van de effecten van Norflurazepam

De duur van de effecten van Norflurazepam varieert en is afhankelijk van meerdere factoren, zoals dosering en individuele metabolisme.

  • Begin van de effecten: Afhankelijk van de toedieningswijze.
  • Piekeffect: Afhankelijk van de toedieningswijze en dosering.
  • Totale duur: Afhankelijk van de toedieningswijze en dosering.

Deze tijdsduur kan per individu en onderzoeksopzet verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar betrouwbare research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. Professor.nl biedt een breed scala aan producten van hoogwaardige kwaliteit tegen concurrerende prijzen.

Professor.nl biedt tevens snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor waardeert wettelijke naleving en produceert alle producten in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl is eenvoudig en veilig. Kies uit diverse online betaalmethodes of ga voor handmatige bankoverschrijving. Selecteer vervolgens een van de beschikbare verzendopties.

Voor vragen en ondersteuning is Professor.nl bereikbaar tijdens kantooruren via Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor op de Professor bot rechtsonder op de website en maak je keuze voor het gewenste contact. Je kunt altijd rekenen op een snelle reactie!

Kies vandaag nog voor Professor.nl voor je aankoop van Norflurazepam pellets en start je onderzoek met vertrouwen. Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.