Toont alle 2 resultaten

Pyrazolam kopen

Koop de beste kwaliteit pyrazolam voor al je wetenschappelijke onderzoeken. Pyrazolam research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


-10%

Benzodiazepinen

Pyrazolam 2,5 MG Pellets

Vanaf  12,56
Uitverkocht


Wat is Pyrazolam?

Benieuwd naar Pyrazolam? Pyrazolam is een synthetische stof uit de benzodiazepineklasse die zowel in academische als in onderzoeksomgevingen aandacht krijgt vanwege zijn unieke eigenschappen. Het staat bekend om zijn kalmerende, angstremmende (anxiolytische) en licht spierontspannende effecten. Deze verbinding onderscheidt zich van traditionele benzodiazepines zoals diazepam of alprazolam door zijn vermogen om angst te verminderen zonder significante sedatieve of hypnotische effecten te veroorzaken, wat bijdraagt aan de interesse in zijn potentiële therapeutische toepassingen.

In de kern van zijn werking beïnvloedt pyrazolam het GABA-neurotransmittersysteem in de hersenen, waardoor het een kalmerend effect heeft op het centrale zenuwstelsel. Deze interactie maakt het een waardevol onderwerp voor onderzoek naar hoe structurele wijzigingen in benzodiazepines hun farmacologische en toxicologische eigenschappen beïnvloeden. Ondanks zijn veelbelovende eigenschappen, is pyrazolam, vanwege de focus op onderzoek en gebrek aan uitgebreide klinische tests, enkel bedoeld voor onderzoeksdoeleinden.

Ontwikkeling van Pyrazolam

Pyrazolam is ontwikkeld als onderdeel van de bredere studie van benzodiazepines, die van groot belang zijn in de farmaceutische en medische wereld vanwege hun therapeutische eigenschappen. Onderzoekers zijn geïnteresseerd in Pyrazolam vanwege zijn relatief specifieke anxiolytische werking zonder sterke sedatieve of hypnotische effecten, wat het onderscheidt van veel traditionele benzodiazepines.

De specifieke ontwikkeling en studie van Pyrazolam richten zich op het begrijpen van de effecten van structurele wijzigingen in benzodiazepines op hun farmacologie en toxicologie.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in het streven naar het uitbreiden van wetenschappelijke kennis over de interacties tussen chemische verbindingen en biologische systemen, met name het centrale zenuwstelsel.

Let op: Pyrazolam is bedoeld voor onderzoeksdoeleinden en wordt niet aanbevolen voor menselijke consumptie.

Effecten van Pyrazolam

De effecten van Pyrazolam kunnen variëren, maar omvatten vaak:

  • Angstvermindering: Effectieve verlichting van angst en spanning.
  • Kalmte: Gevoel van rust en ontspanning.
  • Lichte spierontspanning: Vermindering van spierspanning.

Deze effecten zijn afhankelijk van de dosering en de individuele reactie.

Dosering van Pyrazolam

  • Lichte dosering: 0.5-1 mg
  • Gebruikelijke dosering: 1-2 mg
  • Sterke dosering: 2-3 mg

Duur van de effecten van Pyrazolam

De duur van de effecten van Pyrazolam varieert:

  • Begin van de effecten: 20 tot 40 minuten na inname.
  • Piekeffect: 1 tot 2 uur na inname.
  • Totale duur: 5 tot 8 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je op zoek bent naar hoogwaardige research chemicals, is Professor.nl jouw webshop. Wij bieden een uitgebreide selectie van producten, waaronder Pyrazolam, van topkwaliteit tegen concurrerende prijzen.

Bij Professor.nl profiteer je van snelle levering, veilige betaalmethoden en uitstekende klantenservice. We hechten veel belang aan wettelijke naleving en al onze producten worden vervaardigd volgens de geldende wetgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies uit diverse betaalmethoden, waaronder handmatige bankoverschrijving, en selecteer uit onze verzendopties. Voor vragen zijn we beschikbaar via Live chat, Telegram of e-mail.

Kies voor Pyrazolam bij Professor.nl en verzeker jezelf van kwalitatieve research chemicals voor je onderzoek. Zorg altijd voor veiligheid en neem genoeg rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.