Toont alle 9 resultaten

Benzofuran

Koop de beste kwaliteit benzofuran voor al je wetenschappelijke onderzoeken. Benzofuran research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Bijna verboden

5-MAPB

5-MAPB

Vanaf  13,75
-20%
Bijna verboden
Vanaf  11,96
-15%
Bijna verboden
Vanaf  40,76
Bijna verboden
Vanaf  9,95
-25%
Bijna verboden
Vanaf  8,96
-25%
Bijna verboden
Vanaf  8,21
Uitverkocht

5-EAPB

5-EAPB

Vanaf  15,00
Bijna verboden
Uitverkocht
Vanaf  5,95
Uitverkocht
Vanaf  7,95


Benzofuran research chemicals

  • Hoge kwaliteit
  • Scherp geprijsd
  • Uitstekend voor onderzoek
  • Niet geschikt voor menselijke consumptie

Wat is benzofuran?

Benzofuran is een soort chemische stof die behoort tot een groep stoffen die heterocyclische verbindingen worden genoemd. Deze verbindingen hebben unieke vormen en eigenschappen omdat zij verschillende soorten atomen in hun moleculaire structuur bevatten. Benzofuraan, in het bijzonder, bestaat uit koolstof-, waterstof- en zuurstofatomen die op een specifieke manier zijn gerangschikt, waardoor het zijn karakteristieke vorm en eigenschappen krijgt. Het kan op verschillende manieren worden gebruikt, zoals bij de productie van geneesmiddelen, geurstoffen en kleurstoffen.

Wetenschappers bestuderen benzofuran om meer te weten te komen over de eigenschappen ervan en de interactie met andere chemische stoffen. Door dit te doen, kunnen ze nieuwe manieren ontdekken om benzofuran en andere chemische stoffen zoals deze te gebruiken ten voordele van de samenleving. Het is belangrijk op te merken dat, hoewel benzofuran nuttige toepassingen kan hebben, het alleen geschikt is voor onderzoeksdoeleinden in een veilige en gecontroleerde omgeving.

Geschiedenis van benzofuran

Benzofuran is een chemische verbinding die de mens al meer dan een eeuw kent. Het werd voor het eerst gesynthetiseerd in 1872 door de Duitse chemicus Karl Gräbe, die ontdekte dat benzofuraan kan worden verkregen door de verbinding ftaalzuuranhydride te verhitten met fenol. Het duurde echter tot de jaren 1930 voordat het ware potentieel van benzofuraan werd erkend.

In de jaren dertig ontdekten wetenschappers dat benzofuran een unieke chemische structuur heeft die het nuttig maakt voor de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen. Zij ontdekten dat benzofuraanderivaten kunnen worden gebruikt voor de behandeling van verschillende medische aandoeningen, waaronder angst, depressie en slapeloosheid.

In de loop der jaren zijn wetenschappers de potentiële toepassingen van benzofuraan blijven onderzoeken en hebben zij ontdekt dat het ook een aantal andere toepassingen heeft. Zo worden benzofuraanderivaten gebruikt bij de productie van polymeren, kunststoffen en andere materialen. Wetenschappers werken aan een beter begrip van de chemische eigenschappen van deze verbindingen en hoe ze kunnen worden gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder geneeskunde en materiaalkunde.

Waarom Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar hoogwaardige research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Research chemicals van Professor.nl zijn geschikt voor verschillende onderzoeksdoeleinden. De Professor maakt gebruik van hoogwaardige grondstoffen en geavanceerde productietechnieken om ervoor te zorgen dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn. Bovendien worden alle producten zorgvuldig getest en geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen voor zuiverheid en potentie.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Welke research chemical ga jij onderzoeken?

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.