Enig resultaat

5-EAPB kopen

Koop de beste kwaliteit 5-EAPB voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 5-EAPB research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Uitverkocht

5-EAPB

5-EAPB

Vanaf  15,00


Wat is 5-EAPB?

Nieuwsgierig naar 5-EAPB? 5-EAPB, of 5-(2-Aminopropyl)benzofuran, is een synthetische stof die behoort tot de groep van benzofuranen. Het staat bekend om zijn stimulerende en empathogene effecten, vergelijkbaar met andere stoffen uit deze klasse. 5-EAPB wordt veel gebruikt in onderzoeks- en academische kringen om de effecten van deze stof op het menselijk lichaam te bestuderen, met name gericht op de interactie met neurotransmitters en de farmacologische eigenschappen van de stof. 5-EAPB is specifiek ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden en heeft een unieke chemische structuur die het onderscheidt van andere benzofuranen.

Ontwikkeling van 5-EAPB

De geschiedenis van 5-EAPB begint met de bredere studie van benzofuranen, waar wetenschappelijk onderzoek naar wordt gedaan om hun effecten en toepassingen te begrijpen. Benzofuranen staan bekend om hun stimulerende en empathogene eigenschappen, doordat ze invloed hebben op neurotransmittersystemen in de hersenen, zoals serotonine en dopamine. Onderzoekers zijn altijd geïnteresseerd geweest in het verkennen van de potentie van deze verbindingen.

De specifieke ontwikkeling en studie van 5-EAPB kan worden toegeschreven aan de wens om meer inzicht te krijgen in de farmacologische eigenschappen en de interactie met neurotransmitters. Onderzoekers hebben gezocht naar manieren om de chemische structuur van benzofuranen te modificeren en te begrijpen hoe deze modificaties de effecten van de stof kunnen beïnvloeden.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de voortdurende zoektocht naar wetenschappelijke kennis en begrip van de interacties tussen chemische stoffen en biologische systemen. Het doel van deze studies is het vergroten van ons begrip van het menselijk lichaam en de geest, en het bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe behandelingen en therapieën.

Let op: 5-EAPB is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 5-EAPB

De effecten van 5EAPB kunnen variëren, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Stimulatie: Verhoogd gevoel van energie en alertheid.
  • Empathie: Versterking van empathische gevoelens en verbetering van sociale interacties.
  • Euforie: Gevoel van gelukzaligheid en welzijn.
  • Verhoogde sensorische waarneming: Verbetering van zintuiglijke ervaringen.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van 5-EAPB

  • Lichte dosering: 50-100 mg
  • Gebruikelijke dosering: 100-150 mg
  • Sterke dosering: 150-200 mg

Duur van de effecten van 5-EAPB

De duur van de effecten van 5-EAPB kan variëren:

  • Begin van de effecten: 30 tot 60 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 2 tot 4 uur na inname.
  • Totale duur: 6 tot 8 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor 5 eapb kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.