Toont alle 3 resultaten

5-MAPB kopen

Koop de beste kwaliteit 5-MAPB voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 5-MAPB research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Bijna verboden

5-MAPB

5-MAPB

Vanaf  13,75
Bijna verboden
Vanaf  9,95
-25%
Bijna verboden
Vanaf  8,96


Wat is 5-MAPB?

Nieuwsgierig naar 5-MAPB? 5-MAPB, of 5-Methylmethoxybenzofuran, is een synthetische verbinding die tot de klasse van benzofuranen behoort. Het is chemisch verwant aan bekendere stoffen zoals MDMA, en deelt veel van hun empathogene eigenschappen. 5-MAPB is ontwikkeld in het kader van onderzoek naar psychoactieve stoffen en heeft aandacht gekregen in zowel wetenschappelijke als recreatieve kringen.

De effecten van 5-MAPB worden vaak beschreven als vergelijkbaar met die van MDMA, met een sterke nadruk op het verhogen van empathie, emotionele verbondenheid en euforie. Gebruikers rapporteren vaak een verhoogd gevoel van welzijn, openheid in sociale interacties, en een versterkte zintuiglijke ervaring. Daarnaast kan 5-MAPB ook stimulerende effecten hebben, zoals een verhoogd energieniveau en verhoogde alertheid.

De ontwikkeling van 5-MAPB is deel van een breder onderzoek naar empathogene stoffen, gericht op het begrijpen van hun invloed op het menselijk brein en potentieel voor therapeutische toepassingen. Dit soort onderzoek helpt wetenschappers om de complexe interacties tussen psychoactieve stoffen en neurotransmittersystemen te ontrafelen, voornamelijk het serotoninesysteem.

Ontwikkeling van 5-MAPB

De geschiedenis van 5-MAPB begint met de studie van MDMA en soortgelijke verbindingen. Deze stof is ontwikkeld als onderdeel van het onderzoek naar de effecten van kleine chemische veranderingen in de structuur van empathogene stoffen. Onderzoekers bestuderen 5-MAPB om beter te begrijpen hoe dergelijke wijzigingen invloed hebben op de interactie met neurotransmittersystemen in de hersenen, voornamelijk serotonine.

De motivatie voor het onderzoek naar 5-MAPB ligt in de zoektocht om meer te leren over de psychologische en fysiologische effecten van empathogenen, en hun potentieel gebruik in psychotherapie en onderzoek naar sociale interacties.

Let op: 5-MAPB is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 5-MAPB

De effecten van 5MAPB lijken op die van MDMA en kunnen omvatten:

  • Empathogene effecten: Verhoogd gevoel van emotionele en sociale verbondenheid.
  • Stimulatie: Verhoogd energieniveau en alertheid.
  • Euforie: Gevoelens van welzijn en geluk.
  • Verhoogde zintuiglijke waarneming: Versterking van zicht en geluid.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van 5-MAPB

  • Lichte dosering: 20-50 mg
  • Gebruikelijke dosering: 50-100 mg
  • Sterke dosering: 100-150 mg

Duur van de effecten van 5-MAPB

De duur van de effecten van 5 MAPB varieert:

  • Begin van de effecten: 30 tot 60 minuten na inname.
  • Piekeffect: 2 tot 4 uur na inname.
  • Totale duur: 4 tot 6 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor het kopen van 5-MAPB en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.