Toont alle 4 resultaten

6-APB (Benzo Fury) Kopen

Als je zoekt naar meer informatie over 6-APB, of om 6-APB te kopen dan helpen wij je graag verder. Professor.nl verkoopt 6-APB in poedervorm en in pilvorm (pellets) van 100MG. Al onze research chemicals zijn geanalyseerd en van betrouwbare kwaliteit. Bovendien worden bestellingen altijd snel en discreet verzonden.


-20%
Bijna verboden
Vanaf  11,96
-15%
Bijna verboden
Vanaf  40,76
-25%
Bijna verboden
Vanaf  8,21
Bijna verboden
Uitverkocht
Vanaf  5,95


Wat is 6-APB of Benzo Fury?

Benieuwd naar de achtergrond van 6-APB? 6-APB, of 6-(2-aminopropyl)benzofuran, is een synthetische stof uit de amfetamine- en benzofuranfamilie, vergelijkbaar met MDMA. Het staat bekend om zijn stimulerende, entactogene en psychedelische eigenschappen. 6-APB is ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden en heeft een structuur die lijkt op die van MDMA, een bekende psychoactieve stof.

6-APB werd voor het eerst gesynthetiseerd in 1993 door een team van onderzoekers aan de Purdue University in de Verenigde Staten. Sindsdien is het onderzocht als een mogelijk hulpmiddel bij de behandeling van aandoeningen zoals depressie, angst en posttraumatische stressstoornis.

6-APB is ook bekend onder de naam Benzo Fury.

Ontwikkeling van 6-APB

6APB werd ontwikkeld als onderdeel van onderzoek naar psychoactieve stoffen. De combinatie van een amfetamine-achtige structuur resulteert in de unieke eigenschappen van 6-APB. Het wordt voornamelijk gebruikt voor wetenschappelijk en forensisch onderzoek.

De oorsprong van 6-APB gaat terug tot de jaren negentig van de vorige eeuw, toen onderzoekers bij de Purdue University in de Verenigde Staten experimenteerden met nieuwe psychoactieve stoffen. In 1993 werd 6-APB voor het eerst gesynthetiseerd door David E. Nichols, een Amerikaanse farmacoloog en scheikundige die bekend staat om zijn werk op het gebied van psychoactieve stoffen.

Nichols en zijn team waren geïnteresseerd in het ontwikkelen van nieuwe stoffen die de effecten van amfetaminen en andere stimulerende middelen nabootsen, maar die minder schadelijk waren voor de gezondheid. Na een aantal experimenten slaagden ze erin om 6-APB te synthetiseren, een verbinding die qua structuur vergelijkbaar is met MDMA en andere fenylethylamines.

Let op: 6-APB is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie. Zorg dat het buiten bereik van kinderen en huisdieren blijft.

Effecten van 6-APB

De effecten van 6APB kunnen variëren, maar omvatten meestal:

 • Stimulatie en empathie: Gevoel van verhoogde energie en empathische gevoelens.
 • Euforie: Gevoelens van geluk en welzijn.
 • Psychedelische ervaringen: Visuele en zintuiglijke veranderingen.
 • Sociale openheid: Verhoogde neiging tot sociaal contact.
 • Verminderde Eetlust: Afname in hongergevoel.
 • Fysiologische veranderingen: Veranderingen in hartslag en bloeddruk.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele verschillen.

Dosering van 6-APB

 • Lichte dosering: 50-75 mg
 • Gebruikelijke dosering: 75-125 mg
 • Sterke dosering: 125-175 mg

Duur van de effecten van 6-APB

De duur van 6-APB effecten varieert, maar wordt vaak als volgt beschreven:

 • Begin van de effecten: Binnen 20 tot 40 minuten na inname.
 • Piekeffect: 3 tot 5 uur na inname.
 • Totale duur: 6 tot 10 uur.

Deze tijdsduur is indicatief en kan variëren per individu.

Veelgestelde vragen over 6-APB

Voor onderzoeksdoeleinden is 6-APB veilig.
6-APB is beschikbaar in Succinaat, pellets (pillen) en vloeistof (Yellow Mandala).
De werking van 6-APB varieert, maar wordt doorgaans ervaren als empathogeen en stimulerend, vergelijkbaar met andere stoffen in de amfetamine- en fenethylamineklassen. Onderzoekers benoemen vaak verhoogde empathie, euforie, versterkte sociale verbindingen en verminderde eetlust.
De totale duur van de effecten van 6APB varieert van ongeveer 6 tot 10 uur.
De detectieperiode van 6-APB in het lichaam kan variëren afhankelijk van meerdere factoren, zoals de gebruikte hoeveelheid, de frequentie van gebruik, en het metabolisme van de individuele gebruiker. Over het algemeen kan 6-APB, vergelijkbaar met andere amfetamine-achtige stoffen, enkele dagen tot een week in het lichaam aanwezig blijven. Urinetests kunnen de aanwezigheid van 6-APB enkele dagen na gebruik detecteren, terwijl haarfollikeltests een langere periode kunnen beslaan. Het is belangrijk om te onthouden dat deze tijdsframes schattingen zijn en individueel kunnen variëren.
Voor het bewaren van 6-APB is het belangrijk om het te bewaren op een koele, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht en temperatuurschommelingen. Het moet ook veilig worden opgeborgen, buiten bereik van kinderen en dieren, en idealiter in een luchtdichte verpakking om de kwaliteit te behouden.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor het kopen van 6-APB en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.