Enig resultaat

MaXTC kopen

Koop de beste kwaliteit MaXTC voor al je wetenschappelijke onderzoeken. MaXTC research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Bijna verboden
Vanaf  9,95


Wat is MaXTC?

Benieuwd naar MaXTC? MaXTC is een combinatie van drie research chemicals: 5-MAPB, 4-FMA en 5-MeO-MiPT. Deze synthetische stoffen behoren tot verschillende chemische klassen en hebben elk hun eigen unieke eigenschappen.

5-MAPB

5-MAPB is een stimulerende stof die behoort tot de klasse van fenethylamines. Het staat bekend om zijn empathogene en entactogene effecten, wat betekent dat het gevoelens van empathie, verbondenheid en verhoogde gevoeligheid voor aanraking kan veroorzaken. 5-MAPB wordt vaak gebruikt in onderzoeks- en academische kringen om de effecten van stimulerende middelen op het menselijk lichaam te bestuderen.

4-FMA

4-FMA is een andere stimulerende stof, behorend tot de klasse van amfetaminen. Het heeft vergelijkbare effecten als amfetamine zelf, zoals verhoogde energie, alertheid en concentratie. 4-FMA wordt vaak gebruikt voor onderzoeksdoeleinden om inzicht te krijgen in de farmacologie en toxicologie van amfetaminederivaten.

5-MeO-MiPT

5-MeO-MiPT behoort tot de klasse van tryptamines en heeft zowel stimulerende als psychedelische eigenschappen. Het kan zorgen voor verhoogde sensorische waarneming, visuele vervormingen en veranderde bewustzijnstoestanden. 5-MeO-MiPT wordt vaak gebruikt in onderzoek om de effecten van psychedelica op de geest en perceptie te bestuderen.

MaXTC is een samengestelde formule van deze drie research chemicals en wordt vaak gebruikt in onderzoeks- en academische omgevingen om de synergetische effecten van deze stoffen te bestuderen. Het is belangrijk op te merken dat MaXTC alleen bedoeld is voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van MaXTC

MaXTC is een combinatie van 75 mg 5-MAPB, 30 mg 4-FMA en 3 mg 5-MeO-MiPT. Het is belangrijk om de juiste dosering te hanteren en bewust te zijn van de mogelijke effecten van deze combinatie.

Dosering

De aanbevolen dosering van MaXTC kan variëren, afhankelijk van factoren zoals individuele gevoeligheid en ervaring met research chemicals. Het is altijd verstandig om te beginnen met een lage dosis en de effecten zorgvuldig te observeren voordat je de dosis verhoogt.

De effecten van MaXTC kunnen variëren, afhankelijk van de individuele reactie en de dosering. Hier zijn enkele mogelijke effecten die je zou kunnen ervaren:

  • Empathie en verbondenheid: MaXTC kan gevoelens van empathie, verbondenheid en verhoogde gevoeligheid voor aanraking veroorzaken.
  • Stimulatie: Het kan een verhoogd gevoel van energie, alertheid en concentratie veroorzaken.
  • Milde hallucinogene effecten: Door de aanwezigheid van 5-MeO-MiPT kan MaXTC ook milde hallucinogene effecten veroorzaken, zoals veranderde perceptie en visuele vervormingen.
  • Verhoogd uithoudingsvermogen: MaXTC kan de fysieke en mentale uithoudingsvermogen verlengen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor MaXTC kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.