Toont alle 13 resultaten

Cathinonen

Koop de beste kwaliteit cathinonen voor al je wetenschappelijke onderzoeken. Cathinonen research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Bijna verboden
Vanaf  16,95
Bijna verboden
Vanaf  12,45
Bijna verboden
Vanaf  19,95
Bijna verboden
Vanaf  20,95
Bijna verboden
Bijna verboden
Vanaf  14,95
Bijna verboden
Vanaf  14,95
Bijna verboden
Uitverkocht
Vanaf  11,95
Bijna verboden
Uitverkocht
Uitverkocht

3-MEC

3-MEC

Vanaf  15,00
Uitverkocht
Bijna verboden
Uitverkocht

5-MMPA

5-MMPA

Vanaf  29,95
Bijna verboden
Uitverkocht


Cathinonen research chemicals

  • Hoge kwaliteit
  • Scherp geprijsd
  • Uitstekend voor onderzoek
  • Niet geschikt voor menselijke consumptie

Wat zijn cathinonen?

Cathinonen zijn een soort chemische stoffen die in bepaalde planten voorkomen. Deze planten komen vooral voor in delen van Afrika en het Midden-Oosten. Mensen gebruiken deze planten al heel lang omdat ze je kunnen helpen je alerter en energieker te voelen.

Wetenschappers hebben deze planten bestudeerd en ontdekten dat de cathinonen erin kunnen worden omgezet in verschillende chemicaliën die je hersenen op verschillende manieren kunnen beïnvloeden. Deze chemicaliën worden vaak gebruikt als medicijn voor de behandeling van zaken als aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit (ADHD) en narcolepsie, een aandoening waardoor mensen zich overdag erg slaperig voelen.

Geschiedenis van cathinonen

Cathinonen zijn een klasse synthetische verbindingen die bekend staan om hun stimulerende werking op het menselijk lichaam. Ze lijken chemisch gezien op cathinon, een natuurlijk stimulerend middel dat voorkomt in de khatplant, die inheems is in Oost-Afrika en het Arabisch schiereiland.

De eerste synthetische cathinon, methcathinon, werd in de jaren 1920 in Duitsland ontwikkeld als mogelijke behandeling voor narcolepsie en depressie. Het werd echter nooit op de markt gebracht voor medisch gebruik vanwege het grote risico op misbruik en verslaving. In de jaren negentig werd een nieuwe generatie synthetische cathinonen ontwikkeld in clandestiene laboratoria, voornamelijk in Europa. Sindsdien zijn vele andere cathinonen ontwikkeld en op de markt gebracht.

Cathinonen hebben een lange en complexe geschiedenis, van hun oorsprong in de traditionele geneeskunde tot hun hedendaagse gebruik als research chemical. Het is belangrijk dat mensen de risico's van deze stoffen begrijpen en het gebruik ervan zonder medisch toezicht vermijden.

Waarom Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar hoogwaardige research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Research chemicals van Professor.nl zijn geschikt voor verschillende onderzoeksdoeleinden. De Professor maakt gebruik van hoogwaardige grondstoffen en geavanceerde productietechnieken om ervoor te zorgen dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn. Bovendien worden alle producten zorgvuldig getest en geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen voor zuiverheid en potentie.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Welke research chemical ga jij onderzoeken?

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.