Enig resultaat

2-CMC kopen

Koop de beste kwaliteit 2-CMC voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 2-CMC research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Bijna verboden
Vanaf  16,95


Wat is 2-CMC?

Nieuwsgierig naar 2-CMC? 2-CMC, of 2-Chloromethcathinone, behoort tot de cathinoneklasse van synthetische stimulantia en wordt gekenmerkt door zijn unieke moleculaire structuur, die een chlooratoom bevat. Deze stof wordt voornamelijk gebruikt in academische en onderzoekscontexten om de effecten en farmacologie van cathinonen op het menselijk lichaam te onderzoeken. De focus ligt vooral op hoe structurele variaties, zoals de toevoeging van een chlooratoom, de farmacologische en toxicologische eigenschappen van cathinonen beïnvloeden.

De stimulerende effecten van 2-CMC zijn vergelijkbaar met die van andere cathinonen en amfetaminen, waaronder verhoogde alertheid, energie en euforie. Deze effecten worden veroorzaakt door de invloed van 2-CMC op neurotransmittersystemen in de hersenen, zoals dopamine en noradrenaline. Ondanks de gelijkenissen met andere cathinonen zoals pentedrone of mephedrone, heeft 2-CMC unieke eigenschappen vanwege zijn specifieke chemische structuur. 2CMC wordt gewaardeerd in wetenschappelijke kringen vanwege de mogelijkheid om inzicht te geven in de complexe interacties van cathinonen met het menselijk lichaam.

Ontwikkeling van 2-CMC

De geschiedenis van 2-CMC is geworteld in de bredere studie van cathinonen, met wetenschappelijk onderzoek dat begon in de vroege 21e eeuw. Cathinonen, zoals 2-CMC, zijn bekend om hun stimulerende eigenschappen en beïnvloeden neurotransmittersystemen in de hersenen, waaronder dopamine en noradrenaline. Deze verbindingen trekken de aandacht van onderzoekers vanwege hun potentiële therapeutische toepassingen en de unieke effecten die ze kunnen bieden.

De specifieke ontwikkeling en studie van 2-CMC zijn gericht op het verkennen van de variaties binnen de cathinoneklasse. Door te begrijpen hoe subtiele veranderingen, zoals de toevoeging van een chlooratoom, de farmacologische eigenschappen beïnvloeden, kunnen onderzoekers meer inzicht krijgen in de werking van deze stoffen. Deze studies dragen bij aan de wetenschappelijke kennis van neurochemie en het potentieel van synthetische cathinonen.

Let op: 2-CMC is uitsluitend bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 2-CMC

De effecten van 2-CMC kunnen variëren, maar veelgehoorde ervaringen omvatten:

  • Stimulatie: Verhoogd gevoel van energie en alertheid.
  • Euforie: Gevoelens van welzijn en geluk.
  • Verhoogde focus: Verbeterd concentratievermogen.
  • Sociale interactie: Verhoogde neiging tot sociale interactie.

Deze effecten zijn afhankelijk van dosering, individuele reacties en de context van gebruik.

Dosering van 2-CMC

  • Lichte dosering: 5-15 mg
  • Gebruikelijke dosering: 15-30 mg
  • Sterke dosering: 30-45 mg

Duur van de effecten van 2-CMC

De duur van de effecten van 2CMC varieert:

  • Begin van de effecten: 15 tot 30 minuten na inname.
  • Piekeffect: 1 tot 2 uur na inname.
  • Totale duur: 3 tot 6 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor 2CMC kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.