Toont alle 3 resultaten

2-MMC kopen

Koop de beste kwaliteit 2-MMC voor al je wetenschappelijke onderzoeken. Professor.nl biedt 2-MMC aan in Pellets van 220mg en 250mg, en we bieden het aan in kristalvorm. 2-MMC research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Bijna verboden
Vanaf  12,45
Bijna verboden
Vanaf  19,95
Bijna verboden
Vanaf  20,95


Wat is 2-MMC?

Ben je benieuwd waar 2-MMC eigenlijk vandaan komt? Laten we een duik nemen in de geschiedenis van deze indrukwekkende stof. 2-MMC, of 2-Methylmethcathinone, is een lid van de cathinonfamilie, een groep verbindingen die oorspronkelijk werd ontdekt in de Khat-plant, inheems in Oost-Afrika en het Arabisch Schiereiland. Al eeuwenlang kauwen mensen op de bladeren van de Khat-plant vanwege de stimulerende effecten. In de moderne tijd heeft de wetenschap echter synthetische varianten van cathinonen ontwikkeld, waaronder 2-MMC (dat ook wel als de vervanger van 3-MMC, 4-MMC en 3-CMC - Miauw, Poes - wordt gezien), die een soortgelijke structuur hebben maar met aangepaste eigenschappen om specifieke effecten en potentie te bereiken.

Ontwikkeling van 2-MMC

De ontwikkeling van 2-MMC als een synthetische variant vond plaats in het kader van wetenschappelijk onderzoek naar stimulerende middelen. Door het toevoegen van een methylgroep aan de basisstructuur van cathinonen, werd 2-MMC gecreëerd als een unieke chemische stof met zijn eigen specifieke eigenschappen en effecten. 2-MMC is vandaag de dag bekend als populaire designer drug.

Omdat 2-MMC alleen voor onderzoeksdoeleinden en niet voor consumptie is, is het belangrijk dat deze stof buiten het bereik van kinderen en huisdieren wordt bewaard.

Effecten van 2-MMC (2-Methylmethcathinone)

De effecten van 2-MMC kunnen vrij divers zijn. Hieronder vind je een lijst van de meest voorkomende effecten die gebruikers zeggen te ervaren:

 • Verhoogde Energie en Alertheid: Gebruikers voelen zich vaak energieker en alerter.
 • Euforie: Intense gevoelens van geluk en opgewektheid.
 • Verhoogde Sociabiliteit: Een verhoogde drang om sociaal contact te hebben.
 • Verscherpte zintuigen: Veranderingen in zintuiglijke waarneming.
 • Verhoogd Zelfvertrouwen: Een versterkt gevoel van zelfverzekerdheid.
 • Verminderde Eetlust: Vermindering van de eetlust.
 • Verhoogde Hartslag en Bloeddruk: Fysiologische effecten zoals een verhoogde hartslag.
 • Potentiële Hallucinaties: Mogelijkheid van visuele of auditieve hallucinaties bij hogere doseringen.

De intensiteit en aard van deze effecten kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals dosering en de gebruiker.

Wat is de dosering van 2-MMC?

 • Lichte dosering: 20-50 mg
 • Gebruikelijke dosering: 50-100 mg
 • Sterke dosering: 100-135 mg

Hoe lang duren de effecten van 2-MMC?

De duur van de effecten van 2-MMC kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dosering, de manier van inname, en de individuele verschillen en tolerantie van de gebruiker. Over het algemeen worden de effecten van 2-MMC vaak beschreven als volgt:

 • Begin van de effecten: De effecten van 2-MMC kunnen beginnen binnen enkele minuten tot een half uur na inname, afhankelijk van de methode van inname en de persoonlijke fysiologie van de gebruiker.
 • Piekeffect: Het piekmoment van de effecten wordt meestal bereikt binnen 1 tot 2 uur na inname.
 • Totale duur: De totale duur van de effecten kan variëren van ongeveer 3 tot 6 uur.

Het is belangrijk om op te merken dat deze tijden slechts schattingen zijn en sterk kunnen variëren tussen verschillende gebruikers.

Veelgestelde vragen over 2-MMC

Voor onderzoeksdoeleinden is 2-MMC veilig.
2-MMC is beschikbaar in hydrochloride (HCl) of pellets (pillen).
Het effect van 2-MMC kan variëren, maar het wordt vaak beschreven als stimulerend, vergelijkbaar met andere stoffen binnen de amfetamineklasse. Onderzoekers melden verhoogde energie, euforie en verhoogde sociale interactie, maar deze effecten zijn anekdotisch en niet wetenschappelijk onderbouwd.
De totale duur van de effecten van 2MMC varieert van ongeveer 3 tot 6 uur.
De exacte duur waarin 2-MMC aangetoond wordt op een drugstest is niet vastgesteld. Dit kan variëren van 1 tot 3 dagen, afhankelijk van de hoeveelheid van de stof die is gebruikt en de periode van gebruik.
Voor het bewaren van 2-MMC is het belangrijk om het te bewaren op een koele, droge plaats, uit de buurt van direct zonlicht en temperatuurschommelingen. Het moet ook veilig worden opgeborgen, buiten bereik van kinderen en dieren, en idealiter in een luchtdichte verpakking om de kwaliteit te behouden.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor 2mmc kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.