Enig resultaat

3-CEC kopen

Koop de beste kwaliteit 3-CEC voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 3-CEC research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Bijna verboden
Uitverkocht
Vanaf  11,95


Wat is 3-CEC?

Nieuwsgierig naar 3-CEC? 3-CEC, of 3-Chloroethcathinone, is een research chemical uit de cathinoneklasse. Het is bekend vanwege zijn stimulerende effecten, vergelijkbaar met die van andere cathinonen, maar het heeft zijn eigen unieke farmacologische profiel. 3-CEC wordt gewaardeerd in onderzoeks- en academische kringen voor het bestuderen van de werking van stimulantia op het centrale zenuwstelsel, met een bijzondere focus op hoe veranderingen in de chemische structuur invloed hebben op de activiteit van de stof. 3-CEC is puur voor onderzoeksdoeleinden en staat bekend om zijn selectieve serotonine- en dopamine-reuptake-inhibitie.

Ontwikkeling van 3-CEC

3-CEC maakt deel uit van een bredere categorie onderzoekschemicaliën die intensief zijn bestudeerd sinds de opkomst van cathinonen in de wetenschappelijke gemeenschap. Het onderzoek naar deze verbindingen heeft zich gericht op hun invloed op de hersenen en mogelijke toepassingen.

3-CEC is specifiek ontworpen om inzicht te krijgen in de impact van de chloor substituent op de fenylethylamine kern van cathinonen. De interesse van onderzoekers in 3-CEC komt voort uit de wens om te begrijpen hoe deze modificatie de interactie met neurotransmitters beïnvloedt.

Deze studies zijn cruciaal voor de ontwikkeling van nieuwe therapeutische agenten en voor een dieper inzicht in neurowetenschappelijke processen.

Opmerking: 3-CEC is uitsluitend bedoeld voor onderzoeksdoeleinden en is niet geschikt voor menselijke consumptie.

Effecten van 3-CEC

De effecten van 3CEC in onderzoek kunnen variëren en omvatten mogelijk:

  • Stimulatie: Verhoogde neuronale activiteit en alertheid.
  • Reuptake-inhibitie: Interactie met serotonine- en dopamine-transporters.
  • Neurochemische studies: Onderzoek naar neurotransmitter systemen.

Dosering van 3-CEC

  • Experimentele dosering: Afhankelijk van het onderzoeksprotocol.

Duur van de effecten van 3-CEC

De duur van de potentiële effecten van 3-CEC zal afhangen van de experimentele opzet:

  • Begin van de effecten: Afhankelijk van de toedieningswijze en dosering.
  • Totale duur: Variabel, op basis van onderzoeksdoeleinden.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor 3CEC kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.