Enig resultaat

3-MEC kopen

Koop de beste kwaliteit 3-MEC voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 3-MEC research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Uitverkocht

3-MEC

3-MEC

Vanaf  15,00


Wat is 3-MEC?

Benieuwd naar 3-MEC? 3-MEC, of 3-Methylethcathinone, is een synthetische stimulant behorend tot de cathinonklasse. Het staat bekend om zijn stimulerende effecten, vergelijkbaar met die van andere cathinonen, zoals mephedrone en 4-MEC. 3-MEC wordt vaak gebruikt in onderzoeks- en academische kringen om de effecten van stimulerende middelen op het menselijk lichaam te bestuderen, met name gericht op de farmacologie en toxicologie van deze stoffen. 3-MEC heeft een eenvoudige chemische structuur en is ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden.

Ontwikkeling van 3-MEC

De ontwikkeling van 3-MEC is voortgekomen uit het bredere onderzoek naar cathinonen en de stimulerende eigenschappen ervan. Cathinonen zijn een klasse van verbindingen die neurotransmittersystemen in de hersenen beïnvloeden, waaronder dopamine, noradrenaline en serotonine. Wetenschappers hebben langdurig interesse gehad in de potentiële toepassingen en effecten van deze verbindingen.

De specifieke ontwikkeling en studie van 3-MEC is gericht op het begrijpen van de farmacologische eigenschappen van cathinonen en de invloed van structurele modificaties op deze eigenschappen. Onderzoekers zijn geïnteresseerd in het bestuderen van hoe kleine veranderingen aan de chemische structuur van cathinonen de interactie met neurotransmittersystemen kunnen beïnvloeden.

De motivatie achter dit onderzoek is het vergroten van de wetenschappelijke kennis van neurotransmittersystemen, hersenfuncties en farmacologie. Door deze studies kunnen we een beter begrip krijgen van de interacties tussen chemische stoffen en biologische systemen, wat bijdraagt aan ons begrip van het menselijk lichaam en de geest.

Let op: 3-MEC is uitsluitend bedoeld voor onderzoeksdoeleinden en mag niet worden geconsumeerd door mensen.

Effecten van 3-MEC

De effecten van 3-MEC kunnen variëren, maar veelvoorkomende ervaringen zijn:

  • Stimulatie: Verhoogd gevoel van energie en alertheid.
  • Concentratie: Verbeterde focus en concentratievermogen.
  • Verhoogd uithoudingsvermogen: Verlenging van fysiek en mentaal uithoudingsvermogen.
  • Onderdrukking van eetlust: Vermindering van de behoefte aan voedsel.

Deze effecten kunnen variëren afhankelijk van de dosering en individuele reacties.

Dosering van 3-MEC

  • Lichte dosering: 10-20 mg
  • Gebruikelijke dosering: 20-40 mg
  • Sterke dosering: 40-60 mg

Duur van de effecten van 3-MEC

De duur van de effecten van 3 MEC kan variëren:

  • Begin van de effecten: 20 tot 40 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 1 tot 2 uur na inname.
  • Totale duur: 4 tot 6 uur.

Deze tijdsduur kan per persoon verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar hoogwaardige onderzoekschemicaliën, dan is Professor.nl de webshop voor jou. Professor.nl biedt een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs.

Bovendien biedt Professor.nl snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. Wij hechten veel waarde aan naleving van de wet en al onze producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl is eenvoudig en kan online worden gedaan. Kies uit verschillende betaalmethoden en verzendopties.

Heb je vragen? Onze klantenservice is tijdens kantooruren bereikbaar via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik rechtsonder op onze Professor bot om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen!

Kies vandaag nog voor 3mec kopen en veel succes met je onderzoek! Vergeet niet om voldoende rust te nemen en je veiligheid in acht te nemen tijdens je onderzoeken.

Met vriendelijke groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.