Enig resultaat

4-CEC kopen

Koop de beste kwaliteit 4-CEC voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 4-CEC research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Uitverkocht


Wat is 4-CEC?

Benieuwd naar 4-CEC? 4-CEC, of 4-Chloroethcathinone, is een synthetische stimulant behorend tot de cathinonklasse. Het staat bekend om zijn stimulerende effecten, vergelijkbaar met die van andere cathinonen, zoals mephedrone en 4-MEC. 4-CEC wordt vaak gebruikt in onderzoeks- en academische kringen om de effecten van stimulerende middelen op het menselijk lichaam te bestuderen, met name gericht op de farmacologie en toxicologie van deze stoffen. 4-CEC heeft een eenvoudige chemische structuur en is ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden.

Ontwikkeling van 4-CEC

De ontwikkeling van 4-CEC is voortgekomen uit het bredere onderzoek naar cathinonen en de stimulerende eigenschappen ervan. Cathinonen zijn een klasse van verbindingen die neurotransmittersystemen in de hersenen beïnvloeden, waaronder dopamine, noradrenaline en serotonine. Wetenschappers hebben langdurig interesse gehad in de potentiële toepassingen en effecten van deze verbindingen.

De specifieke ontwikkeling en studie van 4-CEC kan worden toegeschreven aan de wens om de structurele modificaties van cathinonen te onderzoeken. Onderzoekers hebben geprobeerd te begrijpen hoe subtiele veranderingen aan de cathinonmolecule, zoals de toevoeging van een chlooratoom, de farmacologische eigenschappen zouden kunnen beïnvloeden.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht om de wetenschappelijke kennis van neurotransmittersystemen, hersenfuncties en farmacologie uit te breiden. Het doel van deze studies is om inzicht te verschaffen in de interacties tussen chemische stoffen en biologische systemen, wat uiteindelijk bijdraagt aan ons begrip van het menselijk lichaam en de geest.

Let op: 4-CEC is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 4-CEC

De effecten van 4-CEC kunnen verschillen, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Stimulatie: Verhoogd gevoel van energie en alertheid.
  • Concentratie: Verbeterde focus en concentratievermogen.
  • Verhoogd uithoudingsvermogen: Verlenging van het fysieke en mentale uithoudingsvermogen.
  • Minder eetlust: Vermindering van de behoefte aan voedsel.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van 4-CEC

  • Lichte dosering: 10-20 mg
  • Gebruikelijke dosering: 20-40 mg
  • Sterke dosering: 40-60 mg

Duur van de effecten van 4-CEC

De duur van de effecten van 4 CEC varieert:

  • Begin van de effecten: 20 tot 40 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 1 tot 2 uur na inname.
  • Totale duur: 4 tot 6 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor 4CEC kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.