Enig resultaat

4-MPD kopen

Koop de beste kwaliteit 4-MPD voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 4-MPD research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Bijna verboden
Vanaf  14,95


Wat is 4-MPD?

Nieuwsgierig naar 4-MPD? 4-MPD, of 4-Methylpentedrone, is een synthetische stimulant die behoort tot de klasse van cathinonen. Het staat bekend om zijn stimulerende en euforische effecten, die vergelijkbaar kunnen zijn met die van andere cathinonen zoals mephedrone, maar het heeft zijn eigen unieke chemische profiel. 4-MPD wordt gebruikt in onderzoeks- en academische kringen voor het bestuderen van de effecten van cathinonen op het menselijk lichaam en is ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden.

Ontwikkeling van 4-MPD

De ontwikkeling van 4MPD is onderdeel van de bredere studie naar cathinonen, die in de afgelopen jaren aandacht heeft gekregen in de wetenschappelijke gemeenschap. Cathinonen zijn interessant voor onderzoekers vanwege hun invloed op het centrale zenuwstelsel, waarbij ze vaak de heropname van neurotransmitters zoals dopamine en serotonine beïnvloeden. De studie van 4-MPD helpt bij het verkrijgen van inzicht in de farmacologische en toxicologische eigenschappen van nieuwe psychoactieve stoffen.

Let op: 4-MPD is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 4-MPD

De effecten van 4MPD kunnen variëren, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Stimulatie: Verhoogd gevoel van energie en alertheid.
  • Euforie: Gevoelens van plezier en welzijn.
  • Verhoogde sociabiliteit: Versterkt verlangen naar sociale interactie.
  • Verhoogde hartslag: Mogelijke versnelling van de hartslag.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van 4-MPD

  • Lichte dosering: Niet goed vastgesteld, voorzichtigheid geboden.
  • Gebruikelijke dosering: Niet goed vastgesteld, voorzichtigheid geboden.
  • Sterke dosering: Niet goed vastgesteld, voorzichtigheid geboden.

Vanwege het gebrek aan uitgebreid onderzoek en de variabiliteit van synthetische cathinonen, is het moeilijk om specifieke doseringsrichtlijnen voor 4-MPD te geven. Gebruik in onderzoeksinstellingen vereist nauwkeurige weging en doseringscontrole.

Duur van de effecten van 4-MPD

De duur van de effecten van 4-MPD is niet goed gedocumenteerd en kan sterk variëren:

  • Begin van de effecten: Variabel en afhankelijk van de route van toediening.
  • Piekeffect: Niet goed vastgesteld.
  • Totale duur: Niet goed vastgesteld.

Vanwege het gebrek aan uitgebreide klinische studies, kunnen de tijdsduur en de intensiteit van de effecten van 4-MPD sterk variëren en zijn ze afhankelijk van vele factoren, waaronder de dosis en de individuele reactie.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor 4MPD kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.