Toont alle 2 resultaten

NEP kopen

Koop de beste kwaliteit NEP voor al je wetenschappelijke onderzoeken. NEP research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Bijna verboden

Bijna verboden

NEP 60mg pellets

Vanaf  10,95
Bijna verboden
Vanaf  14,95


Wat is NEP?

Nieuwsgierig naar NEP? NEP, of N-Ethylpentedrone, behoort tot de synthetische stimulerende stoffen van de cathinonefamilie. Deze stof is opmerkelijk vanwege zijn stimulerende effecten die zowel krachtiger als vergelijkbaar zijn met die van andere cathinonen zoals pentedrone. Vooral in onderzoeks- en academische kringen is NEP een onderwerp van interesse, waarbij de nadruk ligt op het bestuderen van de invloed van chemische structuurverschillen op de farmacologische en toxicologische eigenschappen van cathinonen. De werking van NEP richt zich vooral op neurotransmittersystemen zoals dopamine en noradrenaline, wat resulteert in effecten als verhoogde energie, alertheid en euforie. Hoewel NEP een unieke structuur heeft binnen de cathinoneklasse, is het primair ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden en wordt het afgeraden voor menselijke consumptie.

Ontwikkeling van NEP

De geschiedenis van NEP (N-Ethyl-pentedrone) begint met de bredere studie van cathinonen, waarbij wetenschappelijk onderzoek gericht is op de synthese en effecten van deze stoffen. Cathinonen staan bekend om hun stimulerende eigenschappen en beïnvloeden neurotransmittersystemen in de hersenen, waaronder dopamine, noradrenaline en serotonine. Onderzoekers zijn geïnteresseerd in de mogelijke toepassingen en effecten van deze verbindingen.

De specifieke ontwikkeling en studie van NEP kan worden toegeschreven aan de wens om de structurele variaties van cathinonen te onderzoeken. Onderzoekers proberen te begrijpen hoe wijzigingen aan de cathinonemolecule, zoals de toevoeging van een ethylgroep, de farmacologische eigenschappen beïnvloeden.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht om de wetenschappelijke kennis van stimulerende middelen en hun interacties met biologische systemen uit te breiden. Het doel van deze studies is om bij te dragen aan ons begrip van psychoactieve stoffen en hun effecten op het menselijk lichaam en de geest.

Let op: NEP is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van NEP

De effecten van NEP kunnen verschillen, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Stimulatie: Verhoogd gevoel van energie en alertheid.
  • Euforie: Gevoelens van welzijn en verhoogde sociale interactie.
  • Verhoogde focus: Verbeterde concentratie en mentale helderheid.
  • Verminderde eetlust: Vermindering van de behoefte aan voedsel.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering, individuele reacties en tolerantie.

Dosering van NEP

  • Lichte dosering: 5-15 mg
  • Gebruikelijke dosering: 15-30 mg
  • Sterke dosering: 30-50 mg

Duur van de effecten van NEP

De duur van de effecten van NEP varieert:

  • Begin van de effecten: 15 tot 30 minuten na inname.
  • Piekeffect: 1 tot 2 uur na inname.
  • Totale duur: 2 tot 4 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor N-Ethylpentedrone kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.