Toont alle 3 resultaten

Edibles

Koop de beste edibles voor al je wetenschappelijke onderzoeken. Edibles van De Professor zijn van de beste kwaliteit en zijn geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  24,95


Wat zijn Edibles?

Edibles zijn voedingsproducten die cannabinoïden bevatten, zoals HHC, THC, CBD of andere varianten. Ze worden genuttigd voor zowel hun therapeutische als recreatieve effecten en bieden een alternatief voor roken of vapen van cannabis. Door de cannabinoïden te verwerken in voedsel, ervaren gebruikers de effecten vaak anders dan via inhalatie.

Ontwikkeling van Edibles

 • Geschiedenis: Edibles hebben een lange geschiedenis, waarbij vroege beschavingen cannabis al in voedsel verwerkten voor spirituele en medicinale doeleinden.
 • Innovatie: Moderne culinaire technieken en extractie methoden hebben geleid tot een divers en gespecialiseerd assortiment aan eetbare cannabisproducten.
 • Regelgeving: De legaliteit van edibles verschilt wereldwijd en wordt beïnvloed door lokale wetgeving omtrent cannabis.

Effecten van Edibles

De effecten van edibles kunnen significant verschillen van andere consumptiemethoden:

 • Vertraagde start: De effecten kunnen 30 minuten tot 2 uur na consumptie optreden, afhankelijk van de stofwisseling en de inhoud van de maag.
 • Langdurige werking: De ervaring kan langer aanhouden, soms tot wel 6-8 uur, vanwege de trage vertering en opname.
 • Variabele intensiteit: De effecten kunnen intenser zijn dan bij inhalatie, met een grotere kans op onvoorspelbare ervaringen, vooral bij hogere doseringen.
 • Smaakbeleving: De smaak en textuur van edibles kunnen de consumptie-ervaring verrijken en bieden een plezierige manier om cannabinoïden te gebruiken.

Dosering van Edibles

Bij edibles is nauwkeurige dosering cruciaal:

 • Start laag en ga langzaam: Begin met een lage dosis en wacht de effecten af alvorens meer te nemen.
 • Standaardisatie: Kies voor edibles met duidelijk aangegeven cannabinoïdegehalten om dosering te vergemakkelijken.
 • Individuele verschillen: Lichaamsgewicht, metabolisme, en tolerantie kunnen de benodigde dosering beïnvloeden.
 • Begeleiding: Raadpleeg ervaringsdeskundigen of medische professionals voor advies over dosering, vooral bij gebruik voor gezondheidsdoeleinden.

Let op: Hoewel edibles een populaire methode zijn voor het consumeren van cannabinoïden, is het belangrijk om verantwoordelijk te gebruiken en je bewust te zijn van de potentiële risico's, zoals overconsumptie en interactie met medicijnen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor Edibles kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.