Toont alle 3 resultaten

HHC edibles

Koop de beste HHC edibles voor al je wetenschappelijke onderzoeken. HHC edibles van De Professor zijn van de beste kwaliteit en zijn geschikt voor menselijke consumptie.


Vanaf  12,95
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Vanaf  17,95
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Uitverkocht
Vanaf  24,95
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina


Wat is HHC?

HHC, of hexahydrocannabinol, is een cannabinoïde die van nature voorkomt in de hennepplant. Het is een gehydrogeneerde vorm van THC, de primaire psychoactieve stof in cannabis. Door de waterstofatomen toe te voegen aan de THC-molecuulstructuur wordt HHC gevormd, wat resulteert in een iets andere farmacologische activiteit. HHC heeft recentelijk aandacht gekregen in de wetenschappelijke gemeenschap en de cannabisindustrie vanwege zijn potentieel als alternatief voor THC.

Ontwikkeling van HHC

  • Onderzoeksachtergrond: HHC werd voor het eerst geïdentificeerd in de jaren '40 en heeft sindsdien de interesse van onderzoekers gewekt vanwege zijn unieke chemische structuur.
  • Synthese: Moderne methoden omvatten de synthese van HHC uit andere cannabinoïden, wat de beschikbaarheid voor onderzoek heeft vergroot.

De ontwikkeling van HHC als een onderzoekschemische stof is voortgekomen uit de wens om de effecten van THC te repliceren. Onderzoekers hebben HHC gesynthetiseerd en onderzocht om zijn effecten op het endocannabinoïdesysteem te begrijpen, wat verantwoordelijk is voor het reguleren van verschillende lichaamsprocessen. De chemische structuur van HHC is aangepast om te onderzoeken hoe het interacteert met cannabinoïde-receptoren en om zijn potentieel voor medische toepassingen te beoordelen.

Effecten van HHC

De effecten van HHC zijn nog niet volledig begrepen, maar voorlopige bevindingen suggereren:

  • Psychoactieve werking: Mogelijk vergelijkbare effecten als THC, zoals euforie en ontspanning.
  • Pijnverlichting: Potentieel voor het verminderen van chronische pijn en ontstekingen.
  • Appetietstimulatie: Kan de eetlust verhogen, vergelijkbaar met andere cannabinoïden.
  • Ontspanning: Mogelijke bijdrage aan stressverlichting en verbeterde slaapkwaliteit.

HHC is onderzocht voor zijn potentiële psychoactieve effecten die vergelijkbaar kunnen zijn met die van THC, hoewel er kan zijn dat er verschillen zijn in sterkte en duur. Anekdotische rapporten suggereren dat HHC euforie, ontspanning en mogelijke pijnverlichting kan bieden, vergelijkbaar met andere cannabinoïden. Echter, de specifieke effecten en de veiligheidsprofiel van HHC moeten nog grondig worden onderzocht in gecontroleerde studies.

Dosering van HHC

De optimale dosering voor HHC kan variëren en hangt af van verschillende factoren:

  • Individuele gevoeligheid: Variaties in de respons op cannabinoïden.
  • Toedieningsvorm: Olie, eetwaren, inhalatie, etc.
  • Doel van gebruik: Therapeutisch versus recreatief gebruik.
  • Ervaring met cannabinoïden: Nieuwe gebruikers hebben mogelijk lagere doseringen nodig.

De optimale dosering voor HHC is nog niet vastgesteld en kan variëren afhankelijk van de individuele respons en het doel van het gebruik. Gebruikers worden geadviseerd om voorzichtig te beginnen met een lage dosis om hun persoonlijke tolerantie te beoordelen. Zoals bij alle psychoactieve stoffen, wordt aanbevolen om HHC te gebruiken onder toezicht van een gekwalificeerde professional, vooral in een onderzoeks- of therapeutische context.

Let op: Alle informatie over HHC is bedoeld voor educatieve en onderzoeksdoeleinden. HHC-producten zijn niet goedgekeurd voor medisch gebruik en dienen met voorzichtigheid en verantwoordelijkheid te worden behandeld.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor HHC kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.