FAQ

Producten

Ons complete aanbod wordt door erkende en gecertificeerde laboratoria ontwikkeld en geproduceerd. Wij staan voor kwaliteit voor al onze producten en mijden Chinese import en b-keus chemicaliën. Wij bieden ook garantie op ons complete aanbod! Wij laten daarnaast al onze goederen analyseren om zo ook onze leveranciers te controleren. Onze analyses worden uitgevoerd door Food Analytical Technologies BV in Maastricht.

Professor.nl staat voor kwaliteit en doet geen concessies! Om kwaliteit te garanderen leveren wij uitsluitend 3-MMC kristallen. Hiervan kan je als onderzoeker je product visueel controleren op onzuiverheden. Door kristallen te malen/verpoederen is slechte kwaliteit te maskeren en bestaat er zelfs de mogelijkheid om een versnijdingsmiddel toe te voegen. (Hoe kan een machinaal gemalen poeder anders goedkoper zijn dan een puur kristal?!) Onze 3-CMC komt rechtstreeks van de producent en is van de hoogste kwaliteit.

Nee, zeker niet! Al onze producten/ingrediënten zijn legaal voor onderzoeksdoeleinden. Zodra een ingrediënt of product verboden wordt in Nederland, dan zal dit product niet meer gekocht kunnen worden op Professor.nl.

Bestellen

Je betaalt veilig en snel middels iDeal, bankoverschrijving of je creditcard. Mocht je kiezen voor betaling via bankoverschrijving maak dan het verschuldigde bedrag over naar onze BUNQ rekening NL74BUNQ2047009812 onder vermelding van je ordernummer, dit wordt automatisch aan je bestelling gekoppeld en zodra je betaling is ontvangen wordt je order klaar gemaakt voor verzending. We zijn druk bezig met uitbreiding van onze betaalmogelijkheden. We hopen snel betalingen middels cryptocurrencie te kunnen accepteren.

In principe binnen 24 uur, iedere bestelling die op maandag t/m vrijdag voor 17:00 bij ons is geplaatst en verwerkt gaat diezelfde dag nog naar het postkantoor en wordt de volgende dag bij jou aangeboden door PostNL. Bestellingen die op zaterdag en zondag worden geplaatst worden maandagochtend aangeboden en worden dinsdag uitgeleverd. In geval van feestdagen of slecht weer kan er altijd een vertraging ontstaan.

Voor grote orders (groothandel) of spoedbestellingen is er eventueel een koerier inzetbaar.
Hiervoor geldt geen vast tarief, dit is maatwerk en bespreken we graag met je via WhatsApp 0613500350 of middels info@professor.nl

Controleer je Track en Trace code van PostNL, komt deze status niet overeen met jouw bevindingen?; Neem contact met ons op, we vinden altijd een oplossing!

Overig

Jazeker, voor winkels leveren wij ook maatwerk met uw eigen logo. Neem hiervoor contact op met onze afdeling Wholesale/Groothandel.

Via deze link kun je de algemene voorwaarden bekijken.