FAQ

Bestellen

Betalen bij de Professor doe je snel en veilig. Gebruik één van onderstaande betaalmethodes en krijg je bestelling zo snel mogelijk geleverd.

We ervaren soms problemen met het ontvangen van betalingen. Lukte het niet om je betaling via online af te ronden en wil je dit alsnog doen? Boek het dan handmatig over:

  1. Maak het geld over naar bankrekening NL80INGB0102095736 van Good Vibes Trading en vermeld je ordernummer.

LET OP! Als je betaling gelukt is dan krijg je vanzelf de tracking in je mail zodra wij je order verwerken. Wij verwerken dit handmatig.

Beschikbare betaalmethodes

  • iDeal (*Tijdelijk niet beschikbaar*)
  • Sofort (*Tijdelijk niet beschikbaar*)
  • Bancontact (*Tijdelijk niet beschikbaar*)
  • Handmatige overboeking (Maak je betaling over naar NL80INGB0102095736 en vermeld hierbij je ordernummer als betalingskenmerk.
  • Betalen met crypto (0% fee):
  • Bitcoin (BTC)
  • Ethereum (ETC)
  • Thether (USDT)

Nederland, België, Bulgarije, Estland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië

Bij de Professor versturen we pakketten zo snel mogelijk. Elke bestelling die vóór 17:00u is besteld waarvan de betaling bij ons binnen is, zal dezelfde dag worden verzonden, tenzij er is gekozen voor ‘Afhalen’.

Alle bestellingen worden verzonden met de door jou gekozen transporteur. Je krijgt altijd een track&trace code, zodat je zelf je bestelling kunt volgen (brievenbuspost uitgezonderd).

Is je pakket na 10 werkdagen nog niet bezorgd? Neem dan even contact op, zodat we het verder kunnen uitzoeken.

Afhalen?
Afhalen is mogelijk bij Good Vibes Lifestylestore, maar alleen op afspraak en enkel voor bestellingen vanaf €100. Overleg met ons via app of e-mail om een afhaalafspraak in te plannen. Vóór 12u besteld? Dan is het eventueel mogelijk om het dezelfde dag af te halen.

Onderstaande verzendtarieven en gratis verzending bestelwaarde zijn gebaseerd op verzending via PostNL.


Land Bezorgtijd
Voor 17u betaald,
zelfde dag verzonden
Verzendkosten
(vanaf-prijs)
Nederland 1-2 werkdagen Standaard: €4,95
Gratis verzending vanaf €75,-
België 1-4 werkdagen Standaard: €4,95
Gratis verzending vanaf €75,-
Bulgarije 2-8 werkdagen Standaard: €29,95
Estland 2-8 werkdagen Standaard: €12,95
Frankrijk 2-8 werkdagen Standaard: €8,95
Griekenland 2-8 werkdagen Standaard: €18,95
Hongarije 2-8 werkdagen Standaard: €11,95
Ierland 2-8 werkdagen Standaard: €14,95
Italië 2-8 werkdagen Standaard: €8,95
Kroatië 2-8 werkdagen Standaard: €14,95
Letland 2-8 werkdagen Standaard: €14,95
Litouwen 2-8 werkdagen Standaard: €14,95
Luxemburg 2-8 werkdagen Standaard: €9,95
Oostenrijk 2-8 werkdagen Standaard: €9,95
Polen* niet beschikbaar Standaard: nvt
Portugal 2-8 werkdagen Standaard: €9,95
Roemenië 2-8 werkdagen Standaard: €19,95
Slovenië 2-8 werkdagen Standaard: €18,95
Slowakije 2-8 werkdagen Standaard: €12,95
Spanje 2-8 werkdagen Standaard: €8,95
Tsjechië 2-8 werkdagen Standaard: €11,95

*Polen is wegens leveringsproblemen (tijdelijk) niet meer beschikbaar.

Het kan zijn dat een pakket is vertraagd door een transporteur. Hou daarnaast rekening met de bezorgtijd, zoals benoemd in de vraag ‘Hoe snel heb ik mijn bestelling in huis?‘ of op de pagina ‘Verzending‘.

Heb je de track & trace al bekeken? (indien beschikbaar)
Heb je al een bevestiging van verzending ontvangen?
Is je bestelling al betaald?

Controleer je Track en Trace code van PostNL, komt deze status niet overeen met jouw bevindingen?; Neem contact met ons op, we vinden altijd een oplossing!

Research chemicals afhalen is mogelijk, met enkel voorwaarden. Kies bij je bestelling voor Afhalen. Vervolgens is Afhalen is alleen mogelijk ná overleg met onze klantenservice en wordt er een dag en tijd afgesproken. De afhaallocatie is altijd bij The Good Vibes Lifestyle store in Veenendaal.

De Professor is ook research chemicals groothandel. Voor grote orders (groothandel) of spoedbestellingen is er eventueel een koerier inzetbaar. Hiervoor geldt geen vast tarief, dit is maatwerk en bespreken we graag met je via onze klantenservice.

ProfCoins

ProfCoins zijn in te ruilen voor korting op je nieuwe bestelling. Tijdens het afrekenen zie je onderstaande afbeelding om aan te klikken. Vervolgens verschijnt er een veld om een aantal ProfCoins in te vullen. Let op: je kunt alleen beschikbare ProfCoins inruilen.


profcoins-afrekenen

Elke ProfCoin is €0,01 waard. Heb je dus 1000 ProfCoins? Dan kun je tot €10 korting krijgen wanneer je tijdens het afrekenen jouw ProfCoins inwisselt voor korting.

ProfCoins kun je op verschillende manieren verdienen. Bestellingen plaatsen, reviews plaatsen, anderen doorverwijzen naar Professor.nl. En meer opties komen spoedig. Wil je een volledig overzicht? Kijk dan even op onze Rewards pagina.

Producten

Ons complete aanbod wordt door erkende en gecertificeerde laboratoria ontwikkeld en geproduceerd. Wij staan voor kwaliteit voor al onze producten en vermijden Chinese import en b-keus chemicaliën. Wij bieden ook garantie op ons complete aanbod! Wij laten daarnaast al onze goederen analyseren om zo ook onze leveranciers te controleren.

Professor.nl staat voor kwaliteit en doet geen concessies! Om kwaliteit te garanderen leveren wij uitsluitend 3-CMC kristallen. Hiervan kan je als onderzoeker je product visueel controleren op onzuiverheden. Door kristallen te malen/verpoederen is slechte kwaliteit te maskeren en bestaat er zelfs de mogelijkheid om een versnijdingsmiddel toe te voegen. (Hoe kan een machinaal gemalen poeder anders goedkoper zijn dan een puur kristal?!) Onze 3-CMC komt rechtstreeks van de producent en is van de hoogste kwaliteit.

Nee, zeker niet! Al onze producten/ingrediënten zijn legaal voor onderzoeksdoeleinden. Zodra een ingrediënt of product verboden wordt in Nederland, dan zal dit product niet meer gekocht kunnen worden op Professor.nl.

Overig

Jazeker, voor winkels leveren wij ook maatwerk met uw eigen logo. Neem hiervoor contact op met onze afdeling Wholesale/Groothandel.

Via deze link kun je de algemene voorwaarden bekijken.

Research chemicals kopen doe je natuurlijk bij De Professor! Niet alleen dankzij meer dan 25 jaar ervaring, maar ook de kwaliteit, prijzen én zeer behulpzame klantenservice. Research chemicals zijn uitsluitend bedoeld voor onderzoeksdoeleinden.

De beste research chemicals koop je natuurlijk bij De Professor! Bij De Professor hanteren we altijd een minimale(!) zuiverheid van 97% en zitten hier vrijwel altijd boven.

De beste research chemical voor je eigen onderzoek is afhankelijk van het onderzoek dat je wilt uitvoeren. Lees je daarom goed in over de rc’s en wees bewust met al je onderzoeken.

Wil je nog meer weten over Research chemicals? Ga dan meteen naar de Top 25 Vragen over Research Chemicals.