Toont alle 12 resultaten

Fenethylaminen

Koop de beste kwaliteit fenethylaminen voor al je wetenschappelijke onderzoeken. Fenethylaminen research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Uitverkocht

Fenethylaminen

bk-2C-B hydrochloride

Vanaf  15,00
Uitverkocht

Fenethylaminen

Escaline fumarate

Vanaf  30,00
Uitverkocht

Fenethylaminen

Escaline hydrochloride

Vanaf  40,00
-25%

Fenethylaminen

Green Mandala Mix

Vanaf  8,96
Uitverkocht
Vanaf  30,00
Uitverkocht
Vanaf  40,00
Uitverkocht

Fenethylaminen

Proscaline fumarate

Vanaf  30,00
Uitverkocht

Fenethylaminen

Proscaline hydrochloride

Vanaf  40,00
Uitverkocht

Fenethylaminen

βOH-2C-B hydrochloride

Vanaf  17,50

Fenethylaminen

2C-B-FLY 10 MG Pellets

Vanaf  18,00
Uitverkocht

Fenethylaminen

2C-E

Vanaf  23,00

Fenethylaminen

2C-E Pellets 10 MG

Vanaf  45,00


Fenethylaminen research chemicals

  • Hoge kwaliteit
  • Scherp geprijsd
  • Uitstekend voor onderzoek
  • Niet geschikt voor menselijke consumptie

Wat zijn fenethylaminen?

Fenethylamines zijn een soort chemische verbindingen die in veel planten en dieren voorkomen. Ze bestaan uit een specifieke rangschikking van atomen en moleculen, waardoor ze unieke eigenschappen en effecten op het lichaam hebben.

Sommige fenethylamines kunnen veranderingen in stemming en gedrag veroorzaken, terwijl andere kunnen worden gebruikt om medische aandoeningen zoals depressie en angst te behandelen. Sommige mensen gebruiken fenethylamines ook voor recreatieve doeleinden, hoewel dit gevaarlijk kan zijn en niet wordt aanbevolen.

Een voorbeeld van een fenethylamine is dopamine, een chemische stof die van nature in het lichaam wordt aangemaakt en helpt bij het reguleren van stemming en gedrag. Andere voorbeelden zijn adrenaline, een hormoon dat het lichaam helpt reageren op stress, en mescaline, een psychedelische drug die hallucinaties kan veroorzaken.

Fenethylamines zijn dus een diverse groep chemicaliën die verschillende effecten kunnen hebben op het lichaam en de geest, afhankelijk van de specifieke verbinding en hoe deze wordt gebruikt. Het is belangrijk om deze chemicaliën veilig en verantwoord te gebruiken, en om een arts te raadplegen voordat je ze voor medische of onderzoek doeleinden gebruikt.

Geschiedenis van fenethylaminen

Fenethylamines zijn een groep chemische verbindingen die al duizenden jaren bekend zijn. Ze komen voor in vele planten en dieren, en worden gebruikt voor medicinale, religieuze en recreatieve doeleinden.

In het begin van de 20e eeuw begonnen wetenschappers de structuur en effecten van fenethylamines beter te bestuderen. De eerste synthetische fenethylamine werd gemaakt in 1910, en kort daarna ontdekten onderzoekers de psychoactieve eigenschappen van bepaalde fenethylamines, zoals mescaline.

In de jaren 1960 wonnen de fenethylamines aan populariteit als onderdeel van de psychedelische beweging. De bekendste fenethylamine uit deze tijd is waarschijnlijk MDMA, ook bekend als ecstasy, dat voor het eerst werd gesynthetiseerd in 1912, maar pas in de jaren 1980 op grote schaal werd gebruikt als recreatieve drug.

Sindsdien zijn vele andere fenethylamines gesynthetiseerd en bestudeerd op hun psychoactieve effecten. Sommige van deze verbindingen blijken een therapeutisch potentieel te hebben, zoals 2C-B, dat wordt onderzocht als behandeling voor angst en depressie.

Fenethylamines hebben een lange en complexe geschiedenis, met zowel positieve als negatieve associaties. Sommige zijn gebruikt voor medicinale of spirituele doeleinden, andere zijn in verband gebracht met misbruik en verslaving. Zoals met elke chemische verbinding is het belangrijk om fenethylamines met voorzichtigheid en respect te benaderen, en de effecten en risico's ervan grondig te onderzoeken.

Waarom Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar hoogwaardige research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Research chemicals van Professor.nl zijn geschikt voor verschillende onderzoeksdoeleinden. De Professor maakt gebruik van hoogwaardige grondstoffen en geavanceerde productietechnieken om ervoor te zorgen dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn. Bovendien worden alle producten zorgvuldig getest en geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen voor zuiverheid en potentie.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Welke research chemical ga jij onderzoeken?