Enig resultaat

2C-B-FLY kopen

Koop de beste kwaliteit 2C-B-FLY voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 2C-B-FLY research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Bijna verboden
Vanaf  49,95


Wat is 2C-B-FLY?

Nieuwsgierig naar 2C-B-FLY? 2C-B-FLY is een synthetische psychedelische stof uit de 2C-familie. Het is chemisch verwant aan stoffen als 2C-B en is bekend om zijn unieke psychedelische effecten die vaak worden beschreven als een mix van stimulerende, entactogene en hallucinogene ervaringen. 2CB-FLY heeft een opvallende structuur, die lijkt op een vlinder, vandaar de naam 'FLY' in de chemische benaming. Het is populair onder psychonauten voor zijn unieke visuele effecten en diepgaande psychische exploratie.

Ontworpen en voor het eerst gesynthetiseerd in de late 20e eeuw, maakt 2C-B-FLY deel uit van een bredere zoektocht naar begrip van de relatie tussen chemische structuur en psychedelische ervaring. De stof heeft bijzondere aandacht gekregen binnen onderzoeks- en psychonautgemeenschappen voor zijn onderscheidende kenmerken. Het is voornamelijk bedoeld voor zorgvuldig onderzoek en niet voor recreatieve consumptie, met een bijzondere interesse in hoe zijn structuur bijdraagt aan zijn interactie met de hersenen en het bewustzijn. Ondanks zijn niche-status blijft 2C-B-FLY een punt van fascinatie en studie voor degenen die geïnteresseerd zijn in de diepten en complexiteiten van psychedelische wetenschap.

Wat is 2C-B?

2C-B (2,5-dimethoxy-4-bromofenethylamine) is een synthetische psychoactieve stof uit de 2C-familie, ontworpen door Alexander Shulgin. Het is bekend om zijn psychedelische effecten en wordt vaak vergeleken met LSD en MDMA, hoewel het unieke eigenschappen heeft.

De effecten van 2C-B omvatten een combinatie van psychedelische, entactogene (emotioneel openend) en soms stimulerende effecten. Gebruikers melden vaak versterkte zintuiglijke ervaringen, zoals visuele hallucinaties, versterkte kleurwaarneming, en een verhoogd gevoel van empathie en emotionele verbondenheid met anderen. Deze effecten zijn afhankelijk van de dosering, de setting en de individuele reactie.

2C-B is aanvankelijk ontwikkeld als een potentieel hulpmiddel voor psychotherapie en onderzoek. De stof is echter in veel landen gereguleerd of verboden vanwege zorgen over veiligheid en potentieel misbruik.

Ontwikkeling van 2C-B-FLY

2C-B-FLY is ontwikkeld in de late 20e eeuw en is een modificatie van de bekendere 2C-B. De chemische structuur is aangepast om de potentie en duur van de effecten te veranderen. Onderzoek naar 2CB FLY en soortgelijke stoffen is voornamelijk gericht op het begrijpen van de psychedelische ervaring en het potentieel voor psychotherapie. Het behoort tot de bredere klasse van fenethyamines, die bekend staan om hun breed spectrum aan psychedelische en stimulerende effecten.

De interesse in 2C B FLY in wetenschappelijke en onderzoekskringen ligt in zijn unieke interacties met serotoninereceptoren, wat kan leiden tot nieuwe inzichten in het menselijk brein en bewustzijn. Net als andere psychedelica, is 2C-B-FLY vooral bedoeld voor zorgvuldig onderzoek en niet voor recreatieve consumptie.

Effecten van 2C-B-FLY

De effecten van 2C-B-FLY kunnen variëren, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Visuele hallucinaties: Levendige kleuren en patronen.
  • Emotionele openheid: Verhoogde empathie en emotionele expressie.
  • Euforie: Gevoelens van welzijn en tevredenheid.
  • Tijdsvervorming: Veranderingen in de perceptie van tijd.

Deze effecten zijn zeer afhankelijk van dosering, set en setting en kunnen aanzienlijk verschillen tussen individuen.

Dosering van 2C-B-FLY

  • Lichte dosering: 5-10 mg
  • Gebruikelijke dosering: 10-20 mg
  • Sterke dosering: 20-30 mg

Duur van de effecten van 2C-B-FLY

De duur van de effecten van 2C-B-FLY varieert:

  • Begin van de effecten: 20 tot 60 minuten na inname.
  • Piekeffect: 2 tot 5 uur na inname.
  • Totale duur: 6 tot 8 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen en is afhankelijk van meerdere factoren zoals dosering en metabolisme.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor het kopen van 2C-B-FLY en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.