Enig resultaat

2C-D kopen

Koop de beste kwaliteit 2C-D voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 2C-D research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Bijna verboden


Wat is 2C-D?

Nieuwsgierig naar 2C-D? 2C-D, of 2,5-dimethoxy-4-methylphenethylamine, is een psychedelische verbinding uit de 2C-familie. Het wordt vaak beschreven als een 'leerling-psychedelicum' vanwege de milde en beheersbare effecten, die het geschikt maken voor therapeutisch gebruik en psychonautische verkenningen. 2C-D wordt gewaardeerd om zijn vermogen om creatief denken te stimuleren en wordt gebruikt in onderzoeks- en academische kringen om de effecten van psychedelica op perceptie en cognitie te bestuderen.

Ontwikkeling van 2C-D

2C-D werd voor het eerst gesynthetiseerd door Alexander Shulgin en is uitvoerig beschreven in zijn boek 'PiHKAL' (Phenethylamines I Have Known And Loved). Het onderzoek naar 2CD en verwante verbindingen heeft bijgedragen aan een beter begrip van de serotonerge systeem in de hersenen en de rol die dit speelt bij de regulatie van stemming en perceptie.

De ontwikkeling van 2C-D is voortgekomen uit de fascinatie voor de structuur-activiteit relatie binnen de 2C-familie van psychedelica. Onderzoekers hebben de effecten van verschillende substituties op de fenethylaminekern bestudeerd om de invloed op de psychoactieve eigenschappen te begrijpen.

Deze studies zijn van onschatbare waarde voor de wetenschap, omdat ze inzicht bieden in hoe psychedelica interageren met de hersenen en kunnen leiden tot nieuwe therapeutische toepassingen voor psychische aandoeningen.

Let op: 2C-D is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 2C-D

De effecten van 2C-D kunnen variëren, maar omvatten vaak:

  • Verhoogde creativiteit: Stimulatie van creatief denken en probleemoplossend vermogen.
  • Visuele effecten: Milde tot matige visuele veranderingen en versterking van kleuren.
  • Cognitieve effecten: Verdieping van het denkproces en introspectie.
  • Verhoogde empathie: Gevoelens van verbondenheid en empathie met anderen.

Deze effecten zijn dosisafhankelijk en kunnen per individu verschillen.

Dosering van 2C-D

  • Lichte dosering: 20-40 mg
  • Gebruikelijke dosering: 40-60 mg
  • Sterke dosering: 60-100 mg

Duur van de effecten van 2C-D

De duur van de effecten van 2CD varieert:

  • Begin van de effecten: 15 tot 30 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 1 tot 3 uur na inname.
  • Totale duur: 4 tot 6 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor 2CD kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.