Toont alle 3 resultaten

2C-E kopen

Koop de beste kwaliteit 2C-E voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 2C-E research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Bijna verboden
Vanaf  49,95
-25%
Bijna verboden
Uitverkocht
Vanaf  8,96
Bijna verboden
Uitverkocht

2C-E

2C-E

Vanaf  45,00


Wat is 2C-E?

Nieuwsgierig naar 2C-E? 2C-E, of 2,5-dimethoxy-4-ethylphenethylamine, is een synthetische psychedelische stof die tot de 2C-familie behoort, een groep fenylethylamine-derivaten. Deze stof onderscheidt zich door sterke psychedelische effecten die vaak vergeleken worden met LSD en psilocybine, maar het heeft een eigen uniek karakter. Gebruikers van 2C-E ervaren vaak visuele en auditieve hallucinaties, veranderingen in perceptie, diepgaande persoonlijke en filosofische inzichten, en een verhoogde emotionele gevoeligheid en empathie, resulterend in gevoelens van eenheid en verbondenheid met de omgeving.

2C-E wordt gewaardeerd in onderzoeks- en academische kringen, vooral vanwege de interesse in hoe subtiele variaties in de chemische structuur de farmacologische en toxicologische eigenschappen van psychedelische stoffen kunnen beïnvloeden. De stof heeft een complexe structuur, wat het onderscheidt van eenvoudigere psychedelica. Het is specifiek ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden en wordt niet aanbevolen voor menselijke consumptie.

Ontwikkeling van 2C-E

De geschiedenis van 2C-E begint met de bredere studie van psychedelica, waar sinds de tweede helft van de 20e eeuw wetenschappelijk onderzoek naar wordt gedaan. Psychedelica staan bekend om hun vermogen om perceptie, bewustzijn en cognitieve processen te beïnvloeden, wat grotendeels wordt toegeschreven aan hun interactie met serotoninesystemen in de hersenen. Onderzoekers zijn geïntrigeerd door de therapeutische potentie en de unieke effecten van deze verbindingen.

De specifieke ontwikkeling en studie van 2C E is gericht op het onderzoeken van de impact van structurele wijzigingen binnen de phenethylamineklasse op hun psychoactieve eigenschappen. Deze studies dragen bij aan de wetenschappelijke kennis van neurochemie en de werking van psychedelica.

Let op: 2C-E is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 2C-E

De effecten van 2CE kunnen sterk variëren, maar enkele veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Psychedelische effecten: Visuele en auditieve hallucinaties en veranderingen in perceptie.
  • Verhoogde introspectie: Diepgaande persoonlijke en filosofische inzichten.
  • Versterkte emoties: Verhoogde emotionele gevoeligheid en empathie.
  • Veranderingen in bewustzijn: Gevoelens van eenheid en verbondenheid met de omgeving.

Deze effecten zijn afhankelijk van dosering, set en setting.

Dosering van 2C-E

  • Lichte dosering: 10-15 mg
  • Gebruikelijke dosering: 15-25 mg
  • Sterke dosering: 25-40 mg

Duur van de effecten van 2C-E

De duur van de effecten van 2C E varieert:

  • Begin van de effecten: 45 tot 90 minuten na inname.
  • Piekeffect: 3 tot 6 uur na inname.
  • Totale duur: 6 tot 10 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor 2CE kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.