Toont alle 2 resultaten

BOH-2C-B kopen

Koop de beste kwaliteit BOH-2C-B voor al je wetenschappelijke onderzoeken. BOH-2C-B research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Bijna verboden
Uitverkocht

Bijna verboden

βOH-2C-B 60mg Pellets

Vanaf  9,95
Bijna verboden
Uitverkocht
Vanaf  17,50


Wat is βOH-2C-B?

Nieuwsgierig naar βOH-2C-B? βOH-2C-B is een synthetische verbinding die behoort tot de klasse van fenethylamines. Het staat bekend om zijn psychedelische effecten en wordt vaak gebruikt in onderzoeks- en academische kringen voor het bestuderen van de effecten van psychedelische stoffen op het menselijk lichaam en de geest. βOH-2C-B heeft een vergelijkbare structuur en werking als andere fenethylamines, maar met specifieke eigenschappen die het uniek maken. Het is belangrijk op te merken dat βOH-2C-B alleen bedoeld is voor onderzoeksdoeleinden en niet voor menselijke consumptie.

Ontwikkeling van βOH-2C-B

De ontwikkeling en studie van βOH-2C-B is voortgekomen uit de interesse in de fenethylamineklasse en de effecten van psychedelische stoffen op het menselijk bewustzijn. Onderzoekers hebben verschillende verbindingen onderzocht die de serotonine-receptoren in de hersenen kunnen beïnvloeden en zo de psychedelische ervaring kunnen veroorzaken. βOH-2C-B is een van de verbindingen die zijn ontwikkeld en getest op zijn werkzaamheid en eigenschappen.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht naar een beter begrip van de menselijke geest en de mogelijkheid om therapeutische toepassingen van psychedelische stoffen te verkennen. Door de interactie tussen chemische stoffen en de hersenen te bestuderen, hopen onderzoekers nieuwe inzichten te verkrijgen die kunnen bijdragen aan de behandeling van verschillende psychische aandoeningen.

Let op: βOH-2C-B is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van βOH-2C-B

De effecten van βOH-2C-B kunnen variëren, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Psychedelische ervaring: Veranderingen in perceptie, gedachten en bewustzijn.
  • Visuele hallucinaties: Kleurrijke en vervormde beelden.
  • Verhoogd gevoel van verbondenheid: Een gevoel van eenheid en verbondenheid met de omgeving.
  • Veranderde emotionele toestand: Intensere emoties en gevoelens.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering, omgeving en individuele reacties.

Dosering van βOH-2C-B

  • Lichte dosering: 10-20 mg
  • Gebruikelijke dosering: 20-40 mg
  • Sterke dosering: 40-60 mg

Duur van de effecten van βOH-2C-B

De duur van de effecten van βOH-2C-B varieert:

  • Begin van de effecten: 30 tot 60 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 2 tot 4 uur na inname.
  • Totale duur: 6 tot 10 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor BOH-2C-B kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.