Toont alle 2 resultaten

Escaline kopen

Koop de beste kwaliteit Escaline voor al je wetenschappelijke onderzoeken. Escaline research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Bijna verboden
Uitverkocht

Bijna verboden

Escaline fumarate

Vanaf  30,00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Bijna verboden
Uitverkocht

Bijna verboden

Escaline hydrochloride

Vanaf  40,00
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina


Wat is Escaline?

Nieuwsgierig naar Escaline? Escaline, of 3,5-Dimethoxy-4-ethoxyphenethylamine, is een synthetische verbinding behorend tot de phenethylamineklasse. Het staat bekend om zijn psychedelische effecten en wordt vaak gebruikt in onderzoeks- en academische kringen om de effecten van psychedelische stoffen op het menselijk lichaam te bestuderen. Escaline heeft een complexe chemische structuur en is ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden.

Ontwikkeling van Escaline

De ontwikkeling van Escaline is voortgekomen uit het bredere onderzoek naar phenethylamines en de psychedelische eigenschappen ervan. Phenethylamines zijn een klasse van verbindingen die neurotransmittersystemen in de hersenen beïnvloeden, waaronder serotonine. Wetenschappers hebben langdurig interesse gehad in de potentiële toepassingen en effecten van deze verbindingen.

De specifieke ontwikkeling en studie van Escaline kan worden toegeschreven aan de wens om de structurele modificaties van phenethylamines te onderzoeken. Onderzoekers probeerden te begrijpen hoe subtiele veranderingen aan de phenethylaminemolecule, zoals de toevoeging van ethoxygroepen, de farmacologische eigenschappen zouden kunnen beïnvloeden.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht om de wetenschappelijke kennis van neurotransmittersystemen, hersenfuncties en farmacologie uit te breiden. Het doel van deze studies is om inzicht te verschaffen in de interacties tussen chemische stoffen en biologische systemen, wat uiteindelijk bijdraagt aan ons begrip van het menselijk lichaam en de geest.

Let op: Escaline is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van Escaline

De effecten van Escaline kunnen verschillen, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Psychedelische ervaringen: Veranderingen in perceptie, gedachten en emoties.
  • Visuele hallucinaties: Kleurrijke en levendige beelden.
  • Verhoogd bewustzijn: Versterking van zintuiglijke waarneming en introspectie.
  • Gemoedstoestandsveranderingen: Veranderingen in stemming en emoties.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van Escaline

  • Lichte dosering: 20-40 mg
  • Gebruikelijke dosering: 40-60 mg
  • Sterke dosering: 60-80 mg

Duur van de effecten van Escaline

De duur van de effecten van Escaline varieert:

  • Begin van de effecten: 30 tot 60 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 2 tot 4 uur na inname.
  • Totale duur: 8 tot 12 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor het kopen van Escaline en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.