Toont alle 3 resultaten

Methallylescaline kopen

Koop de beste kwaliteit Methallylescaline voor al je wetenschappelijke onderzoeken. Methallylescaline research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


-20%
Bijna verboden
Vanaf  24,00
-20%
Bijna verboden
Vanaf  39,96
Bijna verboden
Uitverkocht
Vanaf  40,00


Wat is Methallylescaline?

Nieuwsgierig naar Methallylescaline? Methallylescaline, ook bekend als MA, is een psychedelische fenethylamine van de gesubstitueerde amfetamineklasse. Het staat bekend om zijn psychedelische effecten, die vergelijkbaar kunnen zijn met die van mescaline. Methallylescaline is populair in onderzoeks- en academische kringen voor het bestuderen van de effecten van psychedelica op de menselijke psyche, vooral gericht op hoe kleine veranderingen in de chemische structuur de ervaring en receptieve interacties kunnen beïnvloeden. MAL is ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden en heeft een structureel verschil van mescaline door de toevoeging van een allylgroep.

Ontwikkeling van Methallylescaline

De geschiedenis van Methallylescaline is relatief kort, voortkomend uit de interesse in mescaline en soortgelijke psychedelica. Het is gesynthetiseerd om meer te begrijpen over de relatie tussen chemische structuur en de psychedelische ervaring. De moleculaire structuurwijzigingen ten opzichte van mescaline hebben onderzoekers unieke inzichten geboden in de serotonerge paden in de hersenen.

De specifieke ontwikkeling en studie van Methallylescaline is een voorbeeld van hoe subtiele chemische modificaties aanzienlijke verschillen in farmacologische activiteit kunnen veroorzaken. Dit onderzoek helpt bij het uitbreiden van onze kennis van psychedelica en hun mogelijke therapeutische toepassingen.

Let op: Methallylescaline is uitsluitend bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van Methallylescaline

De effecten van Promal (Methallylescaline) zijn onderzocht in verschillende onderzoeksinstellingen en omvatten typisch psychedelische ervaringen zoals visuele hallucinaties, cognitieve veranderingen en spirituele of mystieke ervaringen. De intensiteit van deze effecten kan variëren afhankelijk van de dosering en de individuele reactie.

  • Psychedelische werking: Mogelijkheid tot intense visuele ervaringen en veranderingen in gedachteprocessen.
  • Structureel onderzoek: Analyse van de impact van de allylgroep op de receptorbinding.

Dosering van Methallylescaline

  • De dosering voor Methallylescaline in een onderzoekssetting zal variëren afhankelijk van het protocol en de doelen van het onderzoek.

Duur van de effecten van Methallylescaline

De begin-, piek- en totale duur van de effecten van Methallylescaline zijn afhankelijk van vele factoren, waaronder dosering, individuele metabolisme en tolerantie.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor Promal kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.