Toont alle 2 resultaten

Proscaline kopen

Koop de beste kwaliteit Proscaline voor al je wetenschappelijke onderzoeken. Proscaline research chemicals hebben een zuiverheid van ≥98% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Bijna verboden
Uitverkocht

Bijna verboden

Proscaline fumarate

Vanaf  30,00
Bijna verboden
Uitverkocht
Vanaf  40,00


Wat is Proscaline?

Nieuwsgierig naar Proscaline? Proscaline, of 4-propoxy-3,5-dimethoxyphenethylamine, is een synthetische verbinding behorend tot de phenethylamineklasse. Het staat bekend om zijn psychedelische effecten en wordt vaak gebruikt in onderzoeks- en academische kringen om de effecten van psychedelische stoffen op het menselijk lichaam te bestuderen. Proscaline heeft een complexe chemische structuur en is ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden.

Ontwikkeling van Proscaline

De ontwikkeling van Proscaline is voortgekomen uit het bredere onderzoek naar phenethylamines en de psychedelische eigenschappen ervan. Phenethylamines zijn een klasse van verbindingen die neurotransmittersystemen in de hersenen beïnvloeden, waaronder serotonine. Wetenschappers hebben langdurig interesse gehad in de potentiële toepassingen en effecten van deze verbindingen.

De specifieke ontwikkeling en studie van Proscaline kan worden toegeschreven aan de wens om de structurele modificaties van phenethylamines te onderzoeken. Onderzoekers probeerden te begrijpen hoe subtiele veranderingen aan de phenethylaminemolecule, zoals de toevoeging van een propoxygroep op de vierde positie, de psychedelische eigenschappen zouden kunnen beïnvloeden.

De motivatie voor dit onderzoek ligt in de zoektocht naar een beter begrip van de effecten van psychedelische stoffen op het menselijk lichaam en de geest. Door de interacties tussen chemische stoffen en biologische systemen te bestuderen, kunnen wetenschappers bijdragen aan ons begrip van de menselijke ervaring en het potentieel voor therapeutische toepassingen.

Let op: Proscaline is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van Proscaline

De effecten van Proscaline kunnen variëren, maar veelvoorkomende ervaringen zijn:

  • Visuele hallucinaties: Veranderingen in perceptie, zoals kleurrijke patronen en vervormde vormen.
  • Gedachteveranderingen: Verhoogde introspectie en veranderingen in het denkproces.
  • Verhoogd bewustzijn: Een gevoel van verbondenheid met de omgeving en een verhoogd gevoel van bewustzijn.
  • Emotionele intensiteit: Versterkte emoties en gevoelens van empathie.

Deze effecten kunnen variëren op basis van dosering en individuele reacties.

Dosering van Proscaline

  • Lichte dosering: 10-20 mg
  • Gebruikelijke dosering: 20-40 mg
  • Sterke dosering: 40-60 mg

Duur van de effecten van Proscaline

De duur van de effecten van Proscaline kan variëren:

  • Begin van de effecten: 30 tot 60 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 2 tot 4 uur na inname.
  • Totale duur: 8 tot 12 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor het kopen van Proscaline en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.