Toont alle 4 resultaten

2-FEA kopen

Koop de beste kwaliteit 2-FEA voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 2-FEA research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


-20%
Bijna verboden
Bijna verboden
Bijna verboden
Bijna verboden
Uitverkocht
Vanaf  37,95


Wat is 2-FEA?

Nieuwsgierig naar 2-FEA? 2-FEA, of 2-Fluoroethamphetamine, is een synthetische stimulant die nauw verwant is aan amfetamine. Het staat bekend om zijn stimulerende en empathogene effecten, die vergelijkbaar kunnen zijn met die van amfetamine en MDMA, maar het heeft een unieke chemische structuur. 2-FEA wordt gebruikt in onderzoeks- en academische kringen voor het bestuderen van de effecten van stimulerende middelen op het menselijk lichaam, met name gericht op de empathogene eigenschappen en hoe deze de sociale interactie en emotionele ervaringen kunnen beïnvloeden. 2-FEA is ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden en is een van de minder bekende stoffen binnen de amfetamineklasse.

Ontwikkeling van 2-FEA

De ontwikkeling van 2-FEA is onderdeel van de bredere studie naar amfetamine-achtige stoffen. Onderzoekers zijn geïnteresseerd in de potentiële therapeutische effecten van deze verbindingen en hun vermogen om de afgifte en heropname van neurotransmitters zoals dopamine, noradrenaline en serotonine te beïnvloeden. De studie van 2-FEA draagt bij aan het begrip van de subtiele verschillen tussen verwante moleculen en hun invloed op het centrale zenuwstelsel.

De motivatie achter het onderzoek naar 2-FEA en vergelijkbare stoffen is het vergroten van de wetenschappelijke kennis over hoe deze verbindingen interactie hebben met het menselijk lichaam en de geest, en het verkennen van hun mogelijke toepassingen in de geneeskunde en therapie.

Let op: 2-FEA is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 2-FEA

De effecten van 2FEA kunnen variëren, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Stimulatie: Een verhoogd gevoel van energie en alertheid.
  • Empathogene effecten: Verhoogde gevoelens van emotionele verbondenheid en sociale openheid.
  • Euforie: Gevoelens van welzijn en geluk.
  • Verhoogde hartslag: Net als andere stimulantia kan 2-FEA de hartslag verhogen.

Deze effecten zijn dosisafhankelijk en kunnen per individu verschillen.

Dosering van 2-FEA

  • Lichte dosering: 30-50 mg
  • Gebruikelijke dosering: 50-100 mg
  • Sterke dosering: 100-150 mg

Duur van de effecten van 2-FEA

De duur van de effecten van 2-FEA kan variëren:

  • Begin van de effecten: 30 tot 60 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 2 tot 4 uur na inname.
  • Totale duur: 5 tot 8 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor 2FEA kopen en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.