Toont alle 4 resultaten

2-FMA kopen

Koop de beste kwaliteit 2-FMA voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 2-FMA research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Bijna verboden
Uitverkocht
Vanaf  19,95
Bijna verboden
Uitverkocht
Vanaf  29,95
-25%
Bijna verboden
Uitverkocht
Vanaf  8,21


Wat is 2-FMA?

Nieuwsgierig naar 2-FMA? 2-FMA, of 2-Fluoromethamphetamine, is een synthetische stimulant die behoort tot de amfetamineklasse en nauw verwant is aan 2-Fluoroamphetamine (2-FA) en methamphetamine. Het is bekend vanwege de stimulerende effecten die vaak worden geassocieerd met verhoogde alertheid, concentratie en uithoudingsvermogen, maar met minder euforie en intensiteit vergeleken met meer recreatieve amfetamines. Deze eigenschappen maken het een onderwerp van interesse in de context van cognitieve verbetering en productiviteitsverhoging.

De chemische structuur van 2-FMA is vergelijkbaar met die van amfetamine, met de toevoeging van een fluoratoom op de fenethylamine ruggengraat, wat bijdraagt aan zijn unieke farmacologische eigenschappen. Het is vooral bekend in de onderzoeksgemeenschap, waar het wordt bestudeerd voor zijn potentiële effecten en toepassingen. De interesse in 2-FMA komt voort uit zijn vermogen om stimulatie te bieden zonder de sterke euforische en verslavende effecten die vaak geassocieerd zijn met andere amfetamines.

Hoewel 2-FMA wordt gebruikt voor zijn vermeende nootropische effecten en als een productiviteitshulpmiddel, is het belangrijk te weten dat er beperkte informatie beschikbaar is over de lange-termijn effecten op de gezondheid. Daarom wordt voorzichtigheid en verantwoord gebruik altijd benadrukt bij het omgaan met dergelijke stoffen.

Ontwikkeling van 2-FMA

De geschiedenis van 2FMA, net als die van vele andere research chemicals, ligt in de voortdurende wetenschappelijke belangstelling voor amfetaminen en hun effecten. Het onderzoek is vooral gericht op het begrijpen van de potentie, werkingsduur en mogelijke therapeutische toepassingen van deze stof. Onderzoekers bestuderen 2-FMA als een mogelijk hulpmiddel voor cognitieve verbetering en als een minder intense stimulant vergeleken met meer recreatieve amfetamines.

Als een onderzoekschemicalië, is 2-FMA voornamelijk voor studie en heeft het geen uitgebreide goedkeuring voor medisch gebruik. Het biedt een unieke kans om de nuances van amfetamine-gerelateerde stimulanten te begrijpen, met name de invloed van de fluor substitutie op de farmacologische activiteit.

Effecten van 2-FMA

De effecten van 2-FMA zijn over het algemeen subtieler dan die van andere amfetamines en kunnen omvatten:

  • Stimulatie: Een verhoogd gevoel van energie en alertheid.
  • Concentratie: Verbeterde focus en concentratievermogen, vaak gebruikt voor langdurige werksessies.
  • Verhoogd uithoudingsvermogen: Toegenomen fysiek en mentaal uithoudingsvermogen.
  • Minder eetlust: Een algemeen effect van veel stimulerende middelen.

Deze effecten variëren op basis van dosering, individuele chemie en omgeving.

Dosering van 2-FMA

  • Lichte dosering: 5-15 mg
  • Gebruikelijke dosering: 15-30 mg
  • Sterke dosering: 30-50 mg

Duur van de effecten van 2-FMA

De duur van de effecten van 2 FMA varieert:

  • Begin van de effecten: 20 tot 60 minuten na inname.
  • Piekeffect: 2 tot 4 uur na inname.
  • Totale duur: 6 tot 8 uur, afhankelijk van de dosis.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen en is afhankelijk van factoren zoals dosering en metabolisme.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt namelijk een breed scala aan producten van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.

Daarnaast biedt Professor.nl ook snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice. De Professor hecht veel waarde aan wettelijke naleving en alle producten worden geproduceerd in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies voor een online betaalmethode of ga voor handmatige bankoverschrijving. Vervolgens maak je de keuze tussen één van de beschikbare verzendmethoden.

Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via onze Live chat, Telegram of e-mail. Klik hiervoor rechtsonder op onze Professor bot en vanuit daar maak je de keuze hoe je contact met ons opneemt. Je krijgt altijd antwoord!

Kies daarom vandaag nog voor het kopen van 2-FMA en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.