Enig resultaat

3-FA kopen

Koop de beste kwaliteit 3-FA voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 3-FA research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


-15%
Bijna verboden
Vanaf  22,06


Wat is 3-FA?

Nieuwsgierig naar 3-FA? 3-FA, of 3-Fluoroamphetamine, is een synthetische stimulant die behoort tot de amfetamineklasse. Deze chemische verbinding staat bekend om zijn stimulerende effecten die vergelijkbaar zijn met die van amfetamine, maar worden vaak beschouwd als subtieler of minder intens. 3-FA heeft een reputatie opgebouwd in onderzoeks- en academische kringen, vooral voor het bestuderen van de invloed van fluorsubstitutie op de farmacologische en toxicologische eigenschappen van amfetamine-achtige verbindingen.

Deze research chemical is van bijzonder belang voor onderzoekers die willen begrijpen hoe kleine wijzigingen in de chemische structuur van een molecuul, zoals het toevoegen van een fluoratoom, de interactie met neurotransmittersystemen in de hersenen kunnen beïnvloeden. Deze systemen omvatten die van dopamine, noradrenaline en serotonine, die cruciaal zijn voor het reguleren van stemming, energieniveaus en concentratie.

3-FA wordt vooral gebruikt voor onderzoeksdoeleinden en is niet bedoeld voor menselijke consumptie. Het biedt inzicht in de werking van stimulerende middelen en draagt bij aan ons begrip van hoe chemische veranderingen invloed hebben op het menselijk lichaam en de geest.

Wat is Amfetamine?

Amfetamine is een krachtige centraal stimulerende stof die invloed heeft op het zenuwstelsel en vooral bekend staat om zijn stimulerende effecten op het lichaam en de geest. Het verhoogt bepaalde neurotransmitters in de hersenen, voornamelijk dopamine en noradrenaline, wat resulteert in verhoogde waakzaamheid, energie, focus en soms euforie. Oorspronkelijk ontwikkeld voor medische doeleinden, zoals de behandeling van narcolepsie, ADHD en soms obesitas, wordt amfetamine ook gebruikt als recreatieve drug vanwege de stimulerende en euforische effecten.

Ontwikkeling van 3-FA

De geschiedenis van 3-FA is nauw verbonden met het onderzoek naar de amfetamineklasse en de experimenten met structurele varianten daarvan. Net als andere fluorgebonden amfetamines, is 3FA ontwikkeld om beter te begrijpen hoe kleine veranderingen in de moleculaire structuur de interactie met het zenuwstelsel kunnen beïnvloeden, met name met betrekking tot neurotransmitters zoals dopamine, noradrenaline en serotonine.

Deze studies hebben als doel om de kennis over neurotransmittersystemen en hersenfuncties uit te breiden en te verduidelijken hoe chemische stoffen zoals 3-FA werken in biologische systemen.

Let op: 3-FA is bedoeld voor onderzoeksdoeleinden en wordt niet aanbevolen voor menselijke consumptie.

Effecten van 3-FA

De effecten van 3-FA kunnen variëren, maar enkele veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Stimulatie: Een verhoogd gevoel van energie en waakzaamheid.
  • Concentratieverhoging: Verbeterde focus en mentale helderheid.
  • Verhoogd uithoudingsvermogen: Toename van fysieke en mentale uithoudingsvermogen.
  • Onderdrukking van eetlust: Verminderde behoefte aan voedselinname.

Deze effecten hangen sterk af van dosering, individuele gevoeligheid en omgevingsfactoren.

Dosering van 3-FA

  • Lichte dosering: 10-20 mg
  • Gebruikelijke dosering: 20-40 mg
  • Sterke dosering: 40-60 mg

Duur van de effecten van 3-FA

De duur van de effecten van 3FA varieert:

  • Begin van de effecten: 20 tot 40 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 1 tot 2 uur na inname.
  • Totale duur: 4 tot 6 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je op zoek bent naar betrouwbare research chemicals, is Professor.nl de perfecte keuze. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan producten, waaronder 3-FA, van de hoogste kwaliteit tegen de beste prijzen.

Professor.nl staat ook bekend om zijn snelle levering, veilige betalingsmethoden en uitstekende klantenservice. Wij hechten grote waarde aan wettelijke naleving en onze producten worden volgens de geldende wetgeving geproduceerd.

Bestellen en klantenservice

Bij Professor.nl bestel je gemakkelijk online. Kies uit verschillende betaalmethoden, waaronder handmatige bankoverschrijving, en selecteer uit onze verzendopties. Voor vragen zijn we beschikbaar via Live chat, Telegram of e-mail, bereikbaar via de Professor bot op onze website.

Kies vandaag nog voor het kopen van 3-FA bij Professor.nl en verzeker je van kwalitatief hoogstaande research chemicals voor je onderzoek. Zorg altijd voor veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.