Toont alle 3 resultaten

3-FEA kopen

Koop de beste kwaliteit 3-FEA voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 3-FEA research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


-20%
Bijna verboden
Vanaf  14,36
Bijna verboden
Uitverkocht
Bijna verboden
Uitverkocht
Vanaf  37,95


Wat is 3-FEA?

Nieuwsgierig naar 3-FEA? 3-FEA, of 3-Fluoroethamphetamine, is een synthetische stof uit de amfetaminefamilie die unieke stimulerende en empathogene eigenschappen bezit. Deze effecten lijken op die van amfetamine en MDMA, maar 3-FEA onderscheidt zich door een bijzondere balans tussen stimulatie en emotionele openheid. Deze variëren van verhoogde energie en alertheid tot emotionele openheid en gevoelens van welzijn of euforie.

In onderzoeks- en academische kringen wordt 3-FEA veel gebruikt voor het onderzoeken van stimulerende middelen op het menselijk lichaam. De interesse gaat vooral uit naar de impact van subtiele chemische structuurwijzigingen op de farmacologische en toxicologische kenmerken van de stof. Onderzoek richt zich op de interactie van 3-FEA met neurotransmittersystemen zoals dopamine en serotonine, en hoe deze interacties bijdragen aan de unieke effecten. 3-FEA is specifiek ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden en wordt gewaardeerd om zijn intrigerende structuur die afwijkt van meer conventionele amfetaminederivaten zoals MDMA.

Ontwikkeling van 3-FEA

De geschiedenis van 3FEA is onderdeel van de bredere studie van amfetaminen, waar sinds het begin van de 20e eeuw wetenschappelijk onderzoek naar wordt gedaan. Amfetaminen zijn bekend om hun stimulerende eigenschappen en effecten op neurotransmittersystemen in de hersenen, waaronder dopamine, noradrenaline en serotonine. Onderzoekers hebben zich gericht op het bestuderen van hoe subtiele veranderingen, zoals de toevoeging van een fluoratoom op de derde positie, de effecten van amfetamineachtige verbindingen kunnen beïnvloeden.

Deze studies streven ernaar om het begrip van de interacties tussen chemische stoffen en biologische systemen te vergroten, wat bijdraagt aan de kennis over het menselijk lichaam en de geest.

Let op: 3-FEA is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 3-FEA

De effecten van 3FEA kunnen variëren, maar veelgehoorde ervaringen zijn:

  • Stimulatie: Verhoogde energie en alertheid.
  • Empathogene effecten: Verhoogde emotionele openheid en sociale verbondenheid.
  • Euforie: Gevoelens van welzijn en geluk.
  • Minder eetlust: Vermindering van de behoefte aan voedsel.

Deze effecten zijn afhankelijk van dosering en individuele reacties.

Dosering van 3-FEA

  • Lichte dosering: 10-30 mg
  • Gebruikelijke dosering: 30-60 mg
  • Sterke dosering: 60-90 mg

Duur van de effecten van 3-FEA

De duur van de effecten van 3-FEA varieert:

  • Begin van de effecten: 30 tot 60 minuten na inname.
  • Piekeffect: Meestal binnen 2 tot 4 uur na inname.
  • Totale duur: 4 tot 8 uur.

Deze tijdsduur kan per individu verschillen.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt een breed scala aan producten van hoge kwaliteit voor concurrerende prijzen. Daarnaast biedt Professor.nl snelle verzending, veilige betalingsmogelijkheden en uitstekende klantenservice, met naleving van alle geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl is eenvoudig online. Kies uit diverse betaalmethoden en verzendopties. Voor vragen zijn we bereikbaar tijdens kantooruren via Live chat, Telegram of e-mail. Klik op onze Professor bot voor contactopties. Je krijgt altijd antwoord!

Kies vandaag nog voor 3FEA kopen voor je onderzoek. Denk aan veiligheid en rust tussen onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.