Toont alle 3 resultaten

3-FPM kopen

Koop de beste kwaliteit 3-FPM voor al je wetenschappelijke onderzoeken. 3-FPM research chemicals hebben een zuiverheid van ≥97% en zijn niet geschikt voor menselijke consumptie.


Bijna verboden
Vanaf  15,00
Bijna verboden
Vanaf  21,95
Bijna verboden


Wat is 3-FPM?

Nieuwsgierig naar 3-FPM? 3-FPM, of 3-Fluorophenmetrazine, is een synthetische stimulant uit de fenylmorfolineklasse, bekend om zijn stimulerende effecten die vergelijkbaar zijn met traditionele amfetaminen, maar met unieke eigenschappen. Deze stof is een populaire keuze in onderzoeks- en academische kringen, waar het wordt bestudeerd om de invloed van kleine veranderingen in de chemische structuur, zoals de toevoeging van een fluoratoom, op de farmacologische en toxicologische eigenschappen te begrijpen. 3-FPM trekt aandacht vanwege de manier waarop het inwerkt op belangrijke neurotransmittersystemen in de hersenen, zoals dopamine en serotonine, wat resulteert in een toename van energie, waakzaamheid en concentratie. Hoewel het een unieke chemische structuur heeft die afwijkt van andere amfetaminederivaten, is 3-FPM primair ontwikkeld voor onderzoeksdoeleinden en wordt het niet aanbevolen voor menselijke consumptie.

Ontwikkeling van 3-FPM

De geschiedenis van 3-FPM begint met de bredere studie van stimulerende verbindingen, waarbij sinds het begin van de 20e eeuw wetenschappelijk onderzoek naar wordt gedaan. Stimulantia zoals 3-FPM zijn onderzocht voor hun invloed op neurotransmittersystemen in de hersenen, met name dopamine, noradrenaline en serotonine. Onderzoekers hebben zich gericht op het potentieel van deze verbindingen voor zowel therapeutische toepassingen als voor het begrijpen van de werking van het centrale zenuwstelsel.

De specifieke ontwikkeling van 3-FPM is een voorbeeld van hoe kleine structurele wijzigingen, zoals de toevoeging van een fluoratoom, de eigenschappen van een stimulerende stof kunnen veranderen. Dit soort onderzoek draagt bij aan de wetenschappelijke kennis over hoe chemische stoffen en biologische systemen met elkaar interageren.

Let op: 3-FPM is alleen bedoeld voor onderzoek en niet voor menselijke consumptie.

Effecten van 3-FPM

De effecten van 3FPM kunnen variëren, maar omvatten vaak:

  • Stimulatie: Verhoogde energie en alertheid.
  • Euforie: Gevoelens van welzijn en verhoogde stemming.
  • Verminderde vermoeidheid: Vermindering van fysieke en mentale vermoeidheid.
  • Verhoogde focus: Verbeterde concentratie en aandacht.

Deze effecten zijn afhankelijk van de dosering en individuele reacties.

Dosering van 3-FPM

  • Lichte dosering: 20-50 mg
  • Gebruikelijke dosering: 50-100 mg
  • Sterke dosering: 100-150 mg

Duur van de effecten van 3-FPM

De duur van de effecten van 3 FPM kan variëren:

  • Begin van de effecten: 30 tot 60 minuten na inname.
  • Piekeffect: 2 tot 3 uur na inname.
  • Totale duur: 4 tot 6 uur.

Deze tijdsduur kan verschillen per individu.

Waarom kiezen voor Professor.nl?

Als je als onderzoeker of wetenschapper op zoek bent naar de beste research chemicals, dan is Professor.nl dé webshop voor jou. De Professor biedt een breed scala aan producten van hoge kwaliteit voor de beste prijs, inclusief 3-FPM voor onderzoeksdoeleinden.

Naast een ruim assortiment biedt Professor.nl snelle verzending, veilige betaalopties en uitstekende klantenservice. Alle producten worden geproduceerd met naleving van de geldende wet- en regelgeving.

Bestellen en klantenservice

Bestellen bij Professor.nl doe je eenvoudig online. Kies je betaalmethode, selecteer een verzendoptie en je bestelling wordt snel verwerkt. Voor vragen zijn we bereikbaar via Live chat, Telegram of e-mail.

Kies daarom vandaag nog voor het kopen van 3FPM en alvast veel succes met je onderzoek! Denk aan je veiligheid en neem voldoende rust tussen je onderzoeken.

Groet, De Professor :)

Professor.nl maakt gebruik van cookies om je de beste shopervaring te bieden.